BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tjärhovsgatan 22. 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 19 kvm
  • Såld
  • 5586
  • 7573
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Tjärhovsgatan 22!

Fyra trappor upp i huset finner ni denna optimalt planerade etta med fri utsikt mot Katarina Kyrka! Lägenheten är en perfekt förstalägenhet för dig som vill bo på Södermalms trevligaste gata, med både Mosebacke och Nytorget runt knuten. Huset byggdes 1940 och är funkisinspirerat till sin design med en glasad hiss utefter fasaden från vilken du har en fantastisk utsikt över Katarina kyrka och de välbevarad kulturkvarteren. Trots det centrala läget ligger lägenheten på en väldigt lugn del av Tjärhovsgatan.

Lägenheten disponeras med en välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaring bakom stora garderober.  Vidare in till allrummet finns gott om plats för säng, soffa och matbord. Tack vare stort fönster med fri utsikt bor ni här väldigt insynsfritt och får in ett fint ljus till hela lägenheten. Köket är smakfullt renoverat med kyl/frys, diskho, ugn, spis och fläkt. Helkaklat och rymligt badrum. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Populär förening på absolut bästa läge. Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Det finns en trevlig innergård med utemöbler och cykelförvaring.

- Två minuters promenad till Medborgarplatsen
- Härligt grönskande innergård
- Perfekt förstaboende eller för studenten
- Genomgående fräsch och noggrant underhållen

Välkomna på visning!