BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tumba

Munkhättevägen 27B

  • 2.5 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 4522
  • 2299
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen smakfullt inredda lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. En riktigt fin bostad - kom på visning och avgör själv!

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en stor härlig altan och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett utmärkt badrum ,en öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum tillsammans med de generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten är välskött och rymlig -  ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster och utgång till stor altan - verkligen ett extrarum att njuta på, sol under stora delar av dagen. Målade väggar. 

ALTAN
Från vardagsrummet har man utgång till en generös och bra altan. Solens strålar värmer under stora delar av dagen. Gott om plats så det är inga problem med plats för utemöbler, grill och grönskande odlingar. Altanen blir verkligen ett extra rum att njuta och umgås på - harmoni är ordet!

BADRUM
Utmärkt badrum med tvättmaskin och plats för tvättbestyren, dusch, handfat och wc. Finns även plats för förvaring i väggskåp.  

KÖK
Ett fint kök med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och socialt umgänge, samt utgång till den utmärkta altanen - perfekt för frukost och avkoppling. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spis samt en spisfläkt. Öppen planlösning mot vardagsrummet. 

SOVRUM
Rofyllt sovrum utan insyn. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns en mycket bra garderobsvägg. 

HALL / KLÄDKAMMARE (SOVRUM 2?)
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av verkligen generös klädkammare / förråd. Finns behov skulle man kunna använda det som ett mini-sovrum. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.