BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjöbaden - Nacka

Torggatan 4B

  • 1 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 4684
  • 1698
  • 2867
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Stilsäker rymlig etta med genomgående vacker borstad ekparkett i hela lägenheten och stor uteplats i söderläge mot föreningens gröna parkområde. Lägenheten är välplanerad med separat kök som rymmer matplats. Stort och luftigt allrum med plats för soffa samt avskild plats för säng. Vill man kan man lätt sätta upp en vägg för att skapa en liten alkov. Utgång till den underbart soliga uteplatsen med träplankor nås härifrån som lätt blir en förlängning av lägenheten under sommarhalvåret. Gott om plats för stort matbord eller loungemöbler och tack vare solläget är det en perfekt odlingsplats för den med gröna fingrar. Lägg därtill ett fräscht badrum med dusch samt bra förvaring i form av skjutdörrsgarderob i hall. 

Fantastisk etta med härligt ljusinsläpp från två håll. Genomtänkt med snyggt golv och fondvägg i betong samt ett upprustat charmigt originalkök. Ett perfekt förstaboende eller övernattningslägenhet. 

Saltsjöbadens centrum ligger i direkt anslutning till lägenheten med all dess service. Saltsjöbanan inom några minuters gångväg från lägenheten som tar dig till Slussen på cirka 30 minuter. I Saltsjöbaden finns allt från tennis, skidåkning, bad, golf och framförallt båtliv med hela skärgården utanför dörren.

- Möjlig tvåa
- Stor uteplats i söderläge.
- Nylagda massiv parkettgolv i hela lägenheten
- Stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp.
- Rymligt allrum med plats för större säng, garderober, soffa, tv-möbler eller annan möblering. Det går även lätt att skärma av till ett sovrum.
- Direkt anslutning till Saltsjöbadens Centrum.
- Endast några minuter till Saltsjöbanan.
- Garage i huset.