BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blekingegatan 4

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 6011
  • 51
  • 5678
Värdera din bostad

Beskrivning

På lugn adress mellan Helgalunden och Södermalms koloniområden hittar du denna toppfräscha tvåa på lugn gata med bästa möjliga kombination av innerstadens puls samt Stockholms unika närhet till grönska. I anslutning till klassiska Ringvägen på tryggt avstånd från nattliv finner du denna charmiga 30-talspärla. Med alla charmiga attribut från eran när klassicismen och funkisen flöt ihop, så som högt i tak, vackra burspråk, vitlaserat furugolv och iögonfallande snickeridetaljer.

- Toppfräscht kök och badrum med diskmaskin, tvättmaskin samt torktumlare
- Svårslagen adress i lugnt område
- Välskött förening med låg avgift
- Nära till restauranger, affärer, köpecentrum och Stockholms underbara vatten
- Charmiga detaljer så som vitlaserat furugolv, högt i tak, burspråk samt tidstypiska snickerier
- Hiss i fastighet
- Bredband ingår i avgift
- Charmig och lugn innergård

Föreningen är mycket bra och har många renoveringar bakom sig så som stambyte 2003. Belåningen i föreningen är väldigt låg och ligger på 1190 kr/kvm.

Med gångavstånd till såväl Skanstull och Medborgarplatsen med ypperliga kommunikationer så som tunnelbana, linjebuss och pendeltåg bara minuter från huset är detta en lugn oas precis runt hörnet från Söders pulserande hjärta. Här bor du även med närhet till ett stort utbud av restauranger och uteserveringar som erbjuder mat för alla från världens alla hörn. En kort promenad bort finns Ringens centrum med ett brett utbud av butiker och en egen foodcourt. Här bor du i ett lugnt med ändå centralt läge med stenkast till grönska och Årstavikens trevliga promenadstråk och badliv. I närheten finns även Eriksdalsbadet som har inomhus- och utomhusbad.