BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park - Älvsjö

Stora Kvinns väg 74, 1tr

  • 4 rum och kök
  • 109.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
En trappa upp i den anrika sekelskiftesfastigheten som tillhör omtyckta Brf Ekparken finns det här vackra hemmet som verkligen utmärker sig och bör tilltala den som söker något extra. Bostaden kännetecknas bland annat av en väl tilltagen takhöjd om strax under 4 meter, höga vackra fönster med djupa nischer, inbyggda bokhyllor samt glasade pardörrar. Attraktivt läge med fönster i två väderstreck och utsikt över parken som nu under hösten bjuder på fantastiska färger. 

Utanför dörren finns allt man kan tänkas önska sig, en park som nyttjas frekvent under såväl soliga sommardagar som vinterdagar, mysiga trädgårdscaféet Bakfickan samt Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare en bit bort finns Fru Marias bak där du kan stanna till för en fika eller för att inhandla frukostbrödet och på vägen hem stanna och handla en fredagsbukett i blomsteraffären intill. 

Ytterligare guldkorn i närheten är restaurangen Aloë med en Michelinstjärna samt lunchrestaurangen Rinos Bodega som är belägna på Svartlösavägen.

Vardagsrum
Det som utmärker bostaden är det pampiga och inbjudande sällskapsrummet som har plats för såväl en stor soffgrupp och tv-möbel som en sällskapsdel. De höga och spröjsade fönstren med djupa nischer tillsammans med takhöjden skapar mycket karaktär. Ljuset strömmar in genom fönsterpartierna som också bjuder på fin utsikt över parken och trädtopparna utanför.

Kök
Planlösningen är optimal med köket i anslutning till vardagsrummet, de glasade pardörrarna avskärmar och blir samtidigt till en fin detalj. Från de vackra fönstren har du här fri utsikt över parken. Ett matbord för 8-10 personer finns det gott om plats för.

Sovrum 1
De tre sovrummen har en bra placering avskilda från hemmets sällskapsytor. Samtliga sovrum har uttag för TV och bredband. Hallen som leder till sovrummen är delvis möblerbar med plats för exempelvis en skänk. Det största sovrummet är ett riktigt drömsovrum i väl tilltagen storlek och med ett rofyllt läge, utan någon direkt insyn. De två spröjsade fönstren gör rummet ljust och trivsamt. Förutom en dubbelsäng finns det utrymme för nattduksbord, spegel, en byrå och förslagsvis en fåtölj. Längs ena väggen finns bra garderobsförvaring.

Sovrum 2
Mitt emot det största sovrummet är det här rummet beläget och har således ett lika rofyllt läge. Det vackra fönstret har en djup nisch som blir till den perfekta läsplatsen. Längs ena väggen finns praktiska hyllsystem.

Sovrum 3
Det här fina sovrummet har ett lika vackert fönsterparti som återfinns i övriga bostaden, med utsikt över parken. Här finns plats för en säng, nattduksbord och skrivbord.

Badrum
Badrummet ligger i nära anslutning till de tre sovrummen. Smakfull färgskala som går i vitt med svarta inslag. Här finns dusch med glasvägg, handdukstork, handfat med kommod, badrumsskåp med spegelglas, två högskåp skåp samt en WC. Badrummet är också utrustat med härlig golvvärme. Det är även förberett för tvättmaskin.

Gästtoalett
Gästtoaletten är inget undantag utan går även den i en smakfull färgskala med ett mörkt kakel på väggarna som bryter av snyggt mot det ljusa golvet med svarta inslag. Här finns handfat, spegel, badrumsskåp och WC. Bra placering intill hallen. 

Hall
Redan utanför fastigheten får man ett gott första intryck, det intrycket blir bestående väl innanför ytterdörren. Redan i hallen avslöjas vilket fint hem det här är. Rakt fram skymtar glasade pardörrar som leder vidare in till sällskapsrummet och till höger skymtar köket med de vackra fönstren och parkutsikten.
I hallen finns plats för att hänga av ytterkläder och skor. Utrymme finns också för en hallmöbel och spegel.
Förutom förvaringsmöjligheter i bostaden så förfogar bostadsrättsinnehavaren över ett källarförråd.