BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Högalid

Lundagatan 38A

  • 2 rum och kök
  • 41.5 kvm
  • Såld
  • 5148
  • 2005
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en perfekt planerad hörntvåa!

Med ett högt läge mot grönskande gata och gård finner ni denna ljusa tvåa som passar utmärkt för såväl en som två personer. Hemmet karaktäriseras av sin välbevarade 30-talscharm med fina brädgolv i original, härlig takhöjd, pardörr samt en optimal planlösning som skapar rymd. Fantastiskt hörnläge med stora ljusinsläpp.

Lägenheten disponeras med ett luftigt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matbord. Tack vare vackra pardörrar mellan kök och vardagsrum kan ni välja om ni vill ha halvöppen planlösning. Välplanerat kök som rymmer mycket förvaring bakom tidstypiska skåpsluckor. Luftigt sovrum, här ryms en bred säng samt två inbyggda garderober. Badrum med dusch och tvättmaskin. Två inbyggda garderober ger goda förvaringsmöjligheter för såväl en som två personer. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Mycket välskött förening med god ekonomi som äger marken. Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Förutom de vackra, gröna omgivningarna, utsikten över takåsarna och närheten till Södermalmspulsen så erbjuder denna lägenhet mycket mer. Här erbjuds ett fantastiskt ljusinsläpp, väl tilltagen takhöjd och luftiga rum som tillsammans med vackra innergårdar skapar känslan av en lugn oas mitt i staden.

- Mycket ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck
- Fina originaldetaljer finns bevarade
- Lugnt mysigt kvarter med vackra, grönskande innergårdar och närhet till Skinnarviksparken, Mariaberget och Hornstull.
- Sovrum med plats för en stor säng och för en stor klädgarderob
- Populär förening med god ekonomi