BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Götaforsvägen 17, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 9122
  • 4234
  • 3479
Värdera din bostad

Beskrivning

En trappa upp saluförs nu en perfekt disponerad hörntvåa (möjlig mini-trea) med grönskande utsikt från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Tidstypiska 50-tals attribut finns bevarade. Välrenoverad fastighet, grönskande omgivningar och bostadsrättsförening med god ekonomi och låg belåningsgrad på 2.587kr/kvm (Enligt årsredovisningen 2018)där bredband 1000/1000 mbit/s ingår i avgiften- Kan det bli bättre?

Här är funkisstilen tongivande med väl tilltagna fönster för maximalt ljusinsläpp, en genomgående planlösning och många vackra detaljer i original. I vardagsrummet står dörren öppen till balkongen, belägen i bästa söderläge, och solen faller in på den vackra ekparketten. Detta är verkligen en liten pärla med sitt stilrent renoverade kök med tilltagen förvaring och en bra matplats invid fönsterpartiet. Vardagsrummet är generöst och ger er med fördel flera olika möbleringsalternativ. På balkongen går det att avnjuta ljumma sommarkvällar på bästa sätt! Sovrummet är rogivande med fönster mot skogspartiet och det badrummet är lagom stort.
Här fattas inget, solen tittar in i sovrummet när man vaknar, följer sedan med in till köket under frukosten och avslutas på balkongen och middagen!

- Ljus lägenhet med magiskt ljusinsläpp
- Under sommarhalvåret kan du njuta av gemytlig grönska från samtliga fönster.
- Fritt läge.
- Möblerbar balkong!
- 50-tals detaljer bevarade.
- Två st förråd finns att tillgå i källarplan, varav en matkällare och ett förråd.
- Mycket stabil och välskött HSB-förening med flera gemensamma utrymmen, såsom övernattningslägenhet, pingisrum, gym och bastu.
- Ca 5-6 minuter gång till Bandhagens och Sturebys tunnelbana (grön linje) som tar dig till T-centralen på ca 10 min.
- I området finns bl.a. pizzeria, närlivs och dygnet-runt-öppet Shell/7-Eleven