BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Melodislingan 44

  • 3 rum och kök
  • 67.5 kvm
  • 6.545.000 kr /Bud

Beskrivning

Modern och stilren design med toppläge och balkong!

En våning för dig som söker det optimalt planerade och stilsäkra hemmet. Den öppna planlösningen förhöjs av stora fönster som införlivar känslan av härlig rymd! Bemannad 600 kvm lyxig lounge, gym, chillout-avdelning, bibliotek och flera kontor är några av förmånerna du får ta del av i Brf Svea Serenad. I loungen finns även tre övernattningsrum, modernt utrustade med dubbelsäng, bäddsoffa och eget badrum.

Lägenheten har ett drömläge på Östermalm i ett område med nytänkande arkitektur men som bevarat sin charmiga karaktär. Enkel access till E4:an för den bilburne, samt goda kommunikationsmöjligheter via bussar och T-bana med Stadion som närmaste station. 

Här ges du möjligheten att bo i modernt toppskick beläget i lugnt område samtidigt som närheten till Stureplan, vatten och natur står för dörren!

Varmt välkomnande entré med säkerhetsdörr och god plats för avhängning av ytterkläder. Hallen leder in till köket som är av hög modern standard. Köket levereras av SieMatic och är välutrustat med vitvaror från Miele, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn, fläkt från Pandora. Integrerade kyl/frys och diskmaskin. God och lämplig plats där 4-6 personer bjuds till bordet. Planlösningen mot vardagsrummet är öppen. Disponeringen av rummen uppmanar till en sammanhängande social yta, så som middagsbjudningar och festliga tillställningar. 

Öppna och mycket funktionella ytor i samspel med stora fönsterpartier skapar härligt ljusinsläpp som genomsyrar hela lägenheten. Från vardagsrummet kliver man ut på den stora balkongen, där har du möjlighet att avnjuta goda frukostar så väl som middagar. Är du även intresserad av blommor och kryddor finns goda möjligheter för egen odling. 

Hög modern standard i badrum, helkaklade väggar och golv. Badrummet är utrustat med dusch, duschvägg i glas, wc, tvättställ med underliggande kommod, badrumsspegel och handdukstork samt tvättmaskin. 

Två rymliga sovrum varav ett master bedroom är rymligt med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Utöver säng finns även plats för nattduksbord.

Den här pärlan måste upplevas på plats, välkommen!

- Tillgång till 600 kvm lyxig lounge bemannat med "concierge", gym och festlokal
- Toppfint drömboende
- Tre övernattningslägenheter som finns att hyra
- Nybyggd fastighet anno 2020
- Terass
- Optimal planlösning
- Bra förvaringsmöjligheter
- Gott om naturliga ljusinsläpp
- Stora fönsterpartier
- Ett stenkast till tunnelbana och naturområde som Lill-Jansskogen och Tessinparken. Promenadavstånd till shopping och affärer i Fältöversten.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan BV, hiss finns. Lägenhetsnummer 10-1005. Föreningen Brf Svea Serenad.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 6.545.000 kr /Bud. Månadsavgift 5 226 kr (Värme, Vatten, kabel-TV (basutbud) samt Plusservice bas ingår). Andel i föreningen är 0.5598 %.

Driftskostnad

Totalt 600 kr/mån (7 200 kr/år) varav el 300 kr/mån, försäkring 300 kr/mån.

Byggnadsår
2020

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Svea Symfoni är ett unikt boende med påkostad standard och med vacker arkitektur. Arkitekterna Ludmilla Larsson och Ann-Christin Ohlander från Brunnberg & Forshed har skapat förutom ett unikt boende även en lounge och garage till föreningens medlemmar.

Den cirka 600 kvm stora serviceytan med bemannad lounge innefattar även festlokal, gym, kök, konferensrum och tre övernattningslägenheter. Loungen är privat och delas mellan bostadsrättsinnehavarna i Svea Symfoni och Svea Serenad. Medlemmarna har tillgång till servicekonceptet "Plussbolig" något som liknar servicen på ett hotell och finns till för att underlätta vardagen. Konceptet "Plussbolig" är framtaget av det norska bostadsföretaget Selvaag. Loungen kan hjälpa till med mottagamndet av leveranser, matinköp eller beställa catering till privata evenemang. Här finns även möjlighet att koppla av, dricka en kopp kaffe, träffa vänner, genomföra möten, eller boka lokal för evenemang. Medlemmarna har även tillgång till ett fritt Wi-Fi i loungen.

Marken
Fastigheten innehas med äganderätt.

Tv och bredband
Föreningen har gemensam Kabel-TV anslutning. Föreningen har tecknat ett basutbud för TV (SVT:s kanaler och TV4 och TV6 med Telenor som ingår i månadsavgiften). Varje medlem får själv teckna eget abonnemang för fler kanaler. Fiber finns indraget upp till lägenhet. Avgift för internetabonnemang tillkommer och behöver tecknas separat av varje lägenhet.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningens medlemmar har tillgång till cykel- och barnvagnsförråd. Tvättstuga finns ej.

Parkering
Föreningen har tillgång till ca 70 platser i garaget som är beläget inom fastigheterna, Svea Artilleri 25 och Svea Artilleri 26 med en gemensam garageport via Löjtnantsgatan 9C. Garaget är fördelat över två plan och ni tar er bekvämt ner till garaget med hiss.

Ägande
Jurtidisk person godkänns ej.

Överlåtelseavgift
1 163 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
465 kr.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Föreningens kontaktuppgifter
www.sveasymfoni.se

Områdesbeskrivning

Den här delen av Östermalm och nedre delen av Gärdet erbjuder ett grönare och friare boende vid sidan av den mer hektiska citypulsen.

I närområdet kommer du uppleva en väldigt städad boendemiljö med bekväm service. Här finns bl.a. vackra Tessinparken med sin praktfulla blomsterallé, stora gräsytor, vattenfontäner och serveringar m.m. Du har även kort promenadavstånd till Fältöversten som ligger intill Karlaplan med sitt stora utbud av närservice i form av bl.a. apotek, systembolag, matbutiker och övrig shopping.

Gärdets stora gröna fält finns också nära som ansluter till Kungliga Djurgården samt Lill-Jansskogen för sköna promenader och naturupplevelser. T-bana Stadion finns runt hörnet och buss 1 tar sin väg ner mot Stureplan och city för vidare färd mot Kungsholmen. Vidare finns buss 4, 54 och 72.

Till Stureplan cyklar man annars på bara ca 5 minuter. Idealt läge för den som gillar att idrotta och bo intill naturen. Nära till löpspår i Lill-Jansskogen, Gärdet samt Djurgården.Dessutom finns GIH badet, Östermalms IP och Stadion alldeles i närheten samt gym i form av både SATS och Friskis & Svettis.

I området finns även flera anrika lärosäten såsom Kunglinga Musikhögskolan, Gymnastik- och Idrottshögskolan samt KTH. Området erbjuder också flertalet mysiga caféer och restauranger.