BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Industrigatan 9

  • 3 rum och kök
  • 63 kvm
  • 5.680.000 kr / Såld

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en ytterst väldisponerad och stilmedveten lägenhet högt upp i huset med balkong i söderläge, genomgående planlösning och exklusivt utförd renovering. 

Här bor man i en föreningen med mycket låg belåning på eftertraktad adress ett stenkast från Fridhemsplan med närhet till vatten, grönska och ett rikt utbud av cafeér, restauranger samt utmärkta kommunikationer.

Väl inne i lägenheten finner du ett toppfint boende som genomgått en totalrenovering med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.  Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utrymme för både matplats och trivselmöbler, två rogivande sovrum mot lugn och grönskande innergård, välkomnande entré med infälld garderob. Den rymliga balkongen har ett fritt läge i soligt söderläge mot stor och härlig innergård.

Specialritat och platsbyggt kök med påskostade bänkskivor i Italiensk Carraramarmor, integrerad kyl/frys och diskmaskin, gashäll och ugn från SMEG. I vardagsrum och kök ligger ett vackert vitvaxat fiskbensparkett. Badrummet är smakfullt renoverat med vitkaklade väggar och klinkergolv i hexagonsformad mosaik i marmor,  duschhörna med vikbara väggar.

Exklusivt renoverad med en enastående känsla för detaljer och en väl genomtänkt helhet som tillsammans med balkongen i söderläge, de stora fönsterpartierna samt den optimala planlösningen gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende.

Ett boende att längta hem till - Varmt välkommen på visning!

- Exklusivt totalrenoverad
- Eftertraktad adress nära Fridhemsplan
- Rymlig balkong i söderläge
- Bänkskivor i Carrara marmor
- Vacker vitvaxad fiskbensparkett
- Ytterst väldisponerad
- Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Utmärkta förvaringsmöjligheter
- Stambytt kök och badrum
- Säkerhetsdörr
- Mycket lågt belånad förening
- Lugn gata som mynnar ut vid Karlbergskanalens glittrande vatten
- Vindsförråd
- Stenkast från Kungsholms Strand
- Praktisk hiss med plats för barnvagn