BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stora Mossen - Bromma

Lämmelgränd 7

  • 4 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva en toppfin och nyproducerad hörnlägenhet i eftertraktade projektet St 167 Stora Mossen! Området kallas även Trädgårdsstaden som är en del av Bromma. Området kännetecknas av grönområden, villakvarter och närhet till vatten. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana runt hörnet som snabbt tar dig in till city.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare flertalet stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen skapar en härligt luftig atmosfär.

Vidare finner du genomgående fina ytskikt med ett modernt sällskapskök komplett utrustat med moderna vitvaror inkl. diskmaskin. Vardagsrum är i anslutning till köket och erbjuder goda sällskapsytor samt perfekt utrymme för matplats. Det finns en stor och härlig balkong delvis inglasad. Tre rogivande sovrum med flera skjutdörrsgarderober samt ett toppfräscht och helkaklat badrum med badkar, spotlights i taket, tvättmaskin och torktumlare med avställningsyta ovan samt vägghängda skåp med bra förvaringsmöjligheter.

Stora Mossen erbjuder en härlig trädgårdssmiljö med grönormåden, cylelavstånd till Mälarens vatten, bra skolor, nära till flera torg och service samtidigt som Stockholms innerstad nås inom 15 min. Här finns möjligheten till skogspromenader, joggingrundor och badplatser.  Ett oslagbart boende med livskvalite´


Välkommen på visning!

- Hörnläge
- Nyproducerat boende i Stora Mossen, Trädgårdsstaden
- Stor balkong om 11 kvm
- Grönskande stadsdel
- Optimal planlösning
- Toppfin med stora fönsterpartier
- Goda förvaringsmöjligheter
- Öppen planlösning
- Tunnelbana runt hörnet
- 15 min från City