BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Skarpövägen 31

  • 4 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 10101
  • 1520
  • 2247
Värdera din bostad

Beskrivning

Frontläge mot park och natur. Perfekt balkongläge!

Bostaden är smakfullt renoverad med fina ytskikt, snyggt och påkostat kök. Det som utmärker bostaden mot andra är balkongläget. Här bor ni med en fantastisk utsikt med ogenerat läge och sol hela dagen. Inga byggnader framför som kan störa er. Läget måste uppleva på plats!

- Frontläge mot park och natur
- Fri utsikt från balkong 
- Sol hela dagen på balkongen
- Smakfullt renoverad bostad 
- Omgjord och välplanerad 4 rok

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall. I hallen har du en rymlig platsbyggd garderob och gott om plats för avhängning av ytterkläderna. Till vänster om hallen når man det fräscha badrummet. Köket är från Ikea med snygga påkostade tillval, luckorna är svarta och bänkskiva i fin vit laminat. Här finns också gott om plats för ett större matbord. Bostaden har tre rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, klädförvaring och diverse sovrumsmöbler. Vardagsrummet är välplanerat och lättmöblerat med en bra kontorshörna som lätt går att dölja med ett draperi. Balkongen ligger i ett fantastiskt läge med helt fri utsikt och sol hela dagen. 

Köket är fullt utrustat maskinellt och består av en fullstor kyl och en frys, integrerad diskmaskin, köksfläkt, induktionshäll, mikro och ugn med varmluft i bekväm arbetshöjd. I köket finns en bra yta för större matbord med plats för 6-10 personer med bra ljusinsläpp från fönsterna. 

Badrummet är helkaklat från stambytet och har golvbrunn. Badrummet  består av ett badkar med dusch, vit kommod, toalett, handdukstork och en tvättmaskin.