BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Seglatsgatan 14, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 8944
  • 6272
  • 4375
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga trea med genomgående planlösning och underbar utsikt från en stor och inglasad balkong med vattenkontakt. Belägen på en av Sjöstans bästa adresser precis intill vattnet och kajpromenaden. Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar med en takhöjd om cirka 2,6m.

Rymligt och stort vardagsrum med generösa sällskapsytor med plats för både soffgrupp och annat möblemang. Tack vare stora fönsterpartier tillsammans med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum känns det otroligt ljust och luftigt. Ett modernt kök från Myresjö med goda förvaringsmöjligheter och bänkskiva i granit och rostfri diskbänk. Komplett utrustning från Electrolux med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och fullhöjd på kyl och frys. Naturlig matplats invid burspråk med härlig utsikt mot båthamnen, Hammarbykanalen och Södermalm med väldigt lite insyn. Härifrån nås även den inglasade balkongen som lätt blir ett extra rum året runt.

Badrummet är helkaklat och fräscht med golvvärme och bl a badkar,  handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare ett sovrum perfekt som barnrum, gästrum och/eller arbetsrum. Båda sovrummen och hallen har ett flertal garderober som ger utrymme för god förvaring och dessutom ett källarförråd för ytterligare förvaring.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. Den här lägenheten vill man inte missa.

Varmt välkommen på visning.