BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge

Ornövägen 28, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 3957
  • 3003
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och välplanerad bostad högt upp i huset i ett bra lugnt läge längst in i området. Hörnlägenhet med fönster i två vädersträck med fri utsikt från köket. Mysig och generös balkong med behaglig förmiddagssol. 

Fin bostad i bra skick med en optimal planlösning med två välplanerade sovrum. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning. Välplanerade sovrum med plats för större säng och klädförvaring. Uppfräschat kök i populär originalstomme med spishäll, ugn, kolfilterfläkt och kyl/frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med utgång till mysig balkong. I vardagsrummet finns plats för en stor hörnsoffa, tv-möblemang och kontorshörna eller matsalsbord för den som vill. Balkongen är fullt möblerbar och är belägen i ett behagligt österläge högt upp i huset där du kan äta frukost i morgonsolen och ta en fika. Förrådet är väldigt generöst och kan användas som klädkammare, sovalkov eller en mix av bägge delarna. 

Badrummet är i fräscht skick från stambytet. Perfekt planerat med tvättmaskin och yta för förvaring. Vitt handfat, spegelskåp ovan med belysning, badkar, torkskåp och wc. Helkaklade väggar i vitt och klinker på golvet. 

Plastmatta i halva bostaden och parkettgolv i vardagsrummet. För dig som vill lägga parkettgolv i övriga bostaden kostar det 250kr/kvm vilket blir ca 10.000kr. Vitmålade väggar och tak med en del snygga fondtapeter. 

Bra förening med ett stort bundet kapital som ligger i flertalet hyresrätter som ännu inte är upplåtna. Föreningen har postboxar i entrén och billig parkering. 

- Högt upp i huset!
- Lugnt läge långt in i området
- Ingen direkt insyn
- Låg avgift!
- Helkaklat badrum med klinkergolv
- Fräsch bostad
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer