BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Fogdevägen 45

  • 2 rum och kök
  • 62.5 kvm
  • 2.550.000 kr / Såld

Beskrivning

Beskrivning

Välplanerad tvårummare i natursköna Bagarmossen med öppen planlösning och egen uteplats.


Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter bakom tre garderober samt hatthylla och härifrån nås även ett sort helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och förvaringsskåp samt badkar.

Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum känns det otroligt ljust och luftigt med plats för  både stor soffgrupp, tv-möbler och matgrupp. Generösa fönsterpartier i två väderstreck tack vare hörnläget. Utgång till underbar uteplats som om något år blir insynsskyddad när enarna vuxit till sig eller om man vill bygga staket(finns bygglov). Köket är stilrent med vita luckor och grå laminatbänkskiva och rostfri diskbänk samt grå liggande kakel ovan. Komplett utrustning med diskmaskin, kombinerad kyl och frys samt spishäll med ugn.

Sovrummet ligger avskilt med gott om plats för dubbelsäng och förvaring finns i form av tre garderober längs med ena väggen. Det finns även plats för skrivbord eller byrå om man önskar det.

Sammanfattningsvis en mycket välplanerad och rymlig tvåa i populära Bagarmossen med Bagarmossens centrum med tunnelbanestation alldeles ett stenkast bort.