BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Lilla Västerbron 4, 8 tr

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • 4.850.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna toppenfina tvåa om 65 kvm på Lilla Västerbron 4! Högt belägen finner vi här en mycket välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds fantastisk utsikt mot grönskande Rålambshovsparken! Lägenheten har fönster i två väderstreck och en fransk balkong från vardagsrummet bidrar tillsammans med balkongen från sovrummet till att hela lägenheten blir mycket ljus. Här finns gott om förvaringsutrymmen i såväl platsbyggda garderober samt en inbyggd klädkammare. Lägenheten erbjuder ett fullutrustat kök med gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll, varmluftsugn, integrerad mikrovågsugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Tack vare generösa ytor samt den öppna planlösningen ryms här ett större matbord med rum för 6-10 personer samt soffa/soffgrupp.

Sovrummet är väl tilltaget och här ryms utan problem en stor dubbelsäng. En garderobsvägg ger gott om förvaringsmöjligheter och för den som önskar går det även att möblera med ytterligare förvaringsmöbel. Härifrån nås balkongen som är väl tilltagen och vetter åt föreningens innergård samt grönskande Konradsbergsparken! Västerläget gör att du här kan njuta av eftermiddag- och kvällssol! Badrummet är helkaklat i ett fräscht utförande med smakfulla färger. Här inne återfinns wc, handfat med kommod, badkar, separat tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt gott om förvaringsmöjligheter. Golvvärme och elektrisk handdukstork.

Här bor du i mycket trevliga och populära kvarter! En kort promenad bort ligger Fridhemsplan med dess puls, service och kommunikationsmöjligheter där både tunnelbanans gröna och blå linje går, bussar samt flygbuss till och från både Arlanda och Bromma. Det är enbart ett par minuters promenad till Fridhemsplans tunnelbanestation där både blå och grön linje tar dig till T-Centralen. Det är även väldigt snabbt och smidigt att komma upp på motorvägen E4. En kort promenad från lägenheten nås flertalet populära parker så som Rålambshovsparken, Konradsbergsparken, Pontonjärparken samt även Kronobergsparken. Flertalet matbutiker finns dels vid Fridhemsplan samt Ica Maxi Lindhagen.

Mycket stabil förening. Hissen rymmer utan problem en barnvagn samt tar dig hela vägen ner till föreningens garage. Detta är en lägenhet som passar för såväl en person som för den lilla familjen!

Varmt välkomna!