BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 174

  • 4 rum och kök
  • 139 kvm
  • 4.495.000 kr / Såld

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Äntligen finns en stor etagelägenhet om 139 kvm till salu på Folkparksvägen! De två våningsplanen tillsammans med uteplatsen ger bostaden en påtaglig radhuskänsla. Perfekt planlösning med tre rymliga sovrum, två badrum och trevliga sällskapsytor.

En kort promenad från bostaden finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, cafeer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker. Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas.
Strax utanför dörren tar Solbergaskogen vid, en trevlig promenad i fin skogsmiljö. Ytterligare en bit bort finns ett nyanlagt utegym samt den populära parkleken Kristallen.

Lite längre bort i området finns Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare en bit bort finns Fru Marias bak där du kan stanna till för en fika eller för att inhandla frukostbrödet och på vägen hem stanna och handla en fredagsbukett i blomsteraffären intill. Ytterligare guldkorn i Långbro är restaurangen Aloë med en Michelinstjärna samt restaurangen Rinos Bodega som är belägen i samma byggnad. 

ENTREPLAN
Hall 
Trevlig hall med gott om garderobsförvaring och plats för en lång sittbänk. Ekparketten sträcker sig genom alla rum utom badrummen.  

Sovrum 1 
Rofyllt sovrum med utsikt över den trevliga uteplatsen som sommartid bjuder på mycket grönska. Här finns plats för en dubbelsäng, nattduksbord och en byrå. Längs ena väggen finns garderober. Lite längre in i hallen finns en klädkammare. För de ting som inte ryms i klädkammaren kommer källarförrådet till användning. 

Badrum 1 
Rymligt badrum som bland annat har ett badkar och härlig golvvärme. Längs ena väggen finns en tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är vidare utrustat med ett handfat med kommod, badrumsskåp med spegelglas samt en WC. 

Vardagsrum 
Det härliga sällskapsrummet har fönster i två väderstreck vilket resulterar i ett fint ljusinsläpp. Under sommarhalvåret har du härifrån utsikt över gröna trädtoppar samt den trevliga uteplatsen.
Plats finns för en soffa, soffbord, tv-möbel och förslagsvis en läsfåtölj. För den som önskar finns också plats för en matgrupp.

Kök 
Att köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet skapar trevliga umgängesytor. Även i köket finns fönsterpartier i två väderstreck som bjuder på utsikt över omgivningen. Här finns plats för ett matbord och förslagsvis en skänk.
Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, mikro, diskmaskin, ugn samt hällspis. 

Uteplats
Under sommarhalvåret blir uteplatsen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Uteplatsen inramas av en häck som sommartid ger härlig grönska. Plats finns för ett bord, stolar och en massa blommor. 

NEDRE PLAN
Allrum
 
Den snygga trappan i ek leder ned till allrummet som gör sig perfekt som TV-rum och bibliotek. Nuvarande ägare har möblerat allrummet med en soffgrupp och bokhyllor. 

Badrum 2
Badrummet på det nedre planet går i en ljus färgskala och består av en dusch, ett handfat med kommod, badrumsskåp och WC. Även det här badrummet har golvvärme.

Sovrum 2
Trevligt sovrum med fönster i två väderstreck. Den tilltagna ytan gör att du här kan möblera med en säng, nattduksbord, läsfåtölj och skrivbord. Längs ena väggen finns två garderober.

Sovrum 3
Även det här sovrummet har fönster i två väderstreck och därmed ett fint ljusinsläpp. Här finns plats för säng, nattduksbord och skrivbord. En garderob finns bakom dörren.