BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Skulptörvägen 17, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 12551
  • 2962
  • 2250
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad hörntvåa med generös takhöjd, fönsterpartier från två håll och balkong i sydost.
Här bor man nära naturen såväl som citypuls med Södermalm ett stenkast därifrån. Kommunikationerna är förstklassiga med Globen och Gullmarsplan endast ett par minuter från lägenheten.
Dessutom en mycket välskött förening med stabil ekonomi och som äger marken.

Hall
Välkomnande hall med trevligt ljusinsläpp från både kök och vardagsrum. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger vacker och välbevarad kolmårdsmarmor från byggåret. Här finns plats för hallmöbler och byrå. 

Vardagsrum
Stort vardagsrum med fönster åt två väderstreck och utgång till balkong. Här finns plats för både soffgrupp, tv-möbler och matsalsmöbel. Fin ekparkett i holländskt mönster och vitmålade väggar med fönsterbänk i kolmårdsmarmor.

Balkong
Trevlig balkong i sydost med utsikt mot lummig framsida av huset.  

Kök
Stort kök med otroligt bra förvaringsmöjligheter och framförallt arbetsyta för den som älskar att laga mat. Ekbänkskiva med vita skåpsluckor och grå stänkskydd ovan. Bra med ljusinsläpp via två fönsterpartier. Utrustat med spishäll, ugn, kyl/frys, diskmaskin och diskbänk i rostfritt. Även här fina fönsterbänkar i kolmårdsmarmor.

Sovrum
Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Rymligt med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Fin fönsterbänk i kolmårdsmarmor.

Badrum
Fräscht helkaklat och stambytt badrum. På golvet ligger mörk klinker och på väggarna sitter vitt kakel. Utrustat med vägghängd-WC, handfat, handdukstork, dusch och väggskåp.

 

- Balkong i sydost
- Hiss finns i huset
- Härligt stort kök med bra arbetsyta och förvaring
- Generös takhöjd om ca 2,7m
- Hörnläge
- Stabil förening med god ekonomi
- Nära kommunikationer 
- Ett stenkast från Södermalm