BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Gamla Huddingevägen 419 2tr

  • 4 rum och kök
  • 83 kvm
  • 3.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Ypperligt och ostört läge i barnvänliga Örby villastad – en av Stockholms äldsta villa städer ligger denna ljusa och perfekt planerade 4:a. Bostaden är optimalt disponerad för barnfamiljen som kräver många och privata rum i god balans till sociala ytor. Här möts man av generösa sällskapsytor med utgång till en balkong med bra solläge och utsikt över Örbys villaidyll. Lägenheten har 3 rymliga sovrum, alla med plats för säng, arbetshörna eller extra garderober. Härtill finns ett fint badrum, en genomgående planlösning i kombination med lättillgängliga rum och generösa fönsterytor skapar en ljus och luftig atmosfär.

Bostaden är i gott skick och genomgick en omfattande renovering 2014 med nytt smakfullt kök och badrum. På golvet ligger ekparkett och praktiskt ljut klinker i hallen, väggarna är målade i varma färger. Välskött och lågt belånad förening med centralt läge i Örby. Här finns flertalet förskolor, populära Örbyskolan och Örbycentrum inom 2 minuter promenad. 

Kök – Fokus på matlagning
Hemtrevligt kök med fokus på funktion och umgänge. Köket renoverades 2014 och har god förvaring bakom vita köksluckor och praktiska arbetsytor med stilfullt kakel ovanför. Köksutrustningen består av integrerad kyl och frys, även integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd varmluftsugn och micro. Från köket har man även fri uppsikt över barnen medans de leker på den barnvänliga innergården.

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Fint och generöst vardagsrum som karaktäriseras av stora fönster som medför ljusinsläpp och härlig utsikt mot innergården. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong - Sommarens räddning
Från sovrum når man en balkong med bra solläge som vetter ut mot Örbys villaträdgårdar. Här kan man med fördel njuta av morgon- & förmiddagssol.  

Sovrum 1, 2, 3, – rogivande 
Lägenheten har tre sovrum som är praktiskt utplacerade för en barnfamilj. Rummens storlek och disponering gör att det med enkelhet kan möbleras med dubbelsäng eller enkelsäng med arbetshörna. Samtliga rum ligger med lugnt och ostört läge. Rummen har goda förvaringsmöjligheter med plats för garderob och byrå och alla har fint ekparkettgolv och målade väggar. 

Badrum
Trivsamt badrum med helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv. Badrumsutrustningen består av wc, tvättmaskin, tvättställ, handdukstork, samt dusch. 

Hall – förvaring & välkomnande
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via en garderobsvägg som rymmer säsongens alla kläder. Praktiskt klinkergolv.  

Källarförråd
Till lägenheten medföljer ett generöst källarförråd på ca 5 kvm, samt en matkällare.