BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 84, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 8043
  • 7443
Värdera din bostad

Beskrivning

Är ni ute efter något extra så har ni hittat rätt! Nu finns chansen att köpa denna fantastiskt fina och välplanerade 2a i ett fantastiskt läge på Kvarnholmen med både stor privat uteplats och inglasad balkong med vattenutsikt mot Kungliga Djurgården. En pampig bostad för dig som vill bo i något alldeles extra. När man sett bostaden och dess fantastiska läge så förstår man hur lyxigt man faktiskt kan bo.

Unik 2.a med optimal planlösning som har en stor inglasad balkong samt en härlig uteplats i ostört läge intill den mysiga innergården. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, matsalsbord och annat möblemang. Från vardagsrummet når man bostadens inglasade balkong som ligger i härligt läge med fantastisk utsikt. Här finns mycket generösa ytor för sittgrupp och odlingsmöjligheter.

Köket är stort och otroligt välplanerad. Här erbjuds generösa arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll/ugn, inbyggd micro samt diskmaskin.

Bostadens sovrum är rymligt och här får man enkelt plats med dubbelsäng. Bra förvaring i form av inbyggda garderober. Från sovrummet kommer man ut till den fantastiska uteplatsen om ca 21 kvm. Uteplatsen ligger i ett ostört och härligt läge med utsikt mot den Kungliga Djurgården. Här får man också enkelt plats med stor utegrupp, odlingsmöjligheter och grill.

Från hallen når man det fräscha och stilrena badrummet. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handdukstork, handfat, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Direkt utanför bostaden ligger den mysiga och ostörda innergården som bland annat har lekplatser och fotbollsplan som ligger alldeles intill.

 

- Inglasad balkong samt en stor uteplats om ca 21 kvm.

- Toppmodern bostad.

- Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet.

- Fantastiskt ljusinsläpp.

- Perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City.