BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Folkungagatan 101, 5 tr

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkomna till en charmig och nyrenoverad etta på femte våningen med balkong mot mysig innergård med kvällssol under sommarmånaderna.

Väl inne i lägenheten möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp via flertalet fönsterpartier som samtliga vetter mot innergården. Lägenheten är smart disponerad med plats för säng, soffa, matbord samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet når du den fantastiska balkongen med gott om plats för utemöbler, odlingar och växter. Här kan du njuta av kvällssol under sommarmånaderna. Kök och badrum är nyligen renoverat i samband med stambytet. I köket har smakfulla val gjorts med gråa köksluckor, helkaklad vägg samt vacker bänkskiva av sten. I köket finner ni även ett fönster som ger köket ett härligt ljus. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, induktionshäll, fläkt, kyl/frys och diskho. Även badrummet är snyggt och smart renoverat med klinker och kakel samt stilren inredning. Här finner ni duschvägg, wc, handfat, förvaring samt förberett för tvättmaskin (säljarens information). Lägenheten har även gott om förvaring både i hall och vardagsrum.

Söders puls finner ni utanför porten och en kort promenad bort finns härliga grönområden, goda kommunikationer samt nära Nytorget och alla barer, restauranger och nöjen.

Du bor i en bra förening med goda intäkter från lokalerna och låg avgift!

Varmt välkommen på visning!

- Nyligen stambytt och renoverat badrum och kök
- Fantastisk balkong
- Låg avgift
- Garage i huset
- Smart disponerad
- Högt upp i huset