BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bondegatan 1 D, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • 3.040.000 kr / Såld

Beskrivning

Mitt i Söders puls finner du den perfekta sekelskifteslägenhet anno 1885-1910. Här bor du i en unik etta med storartade fönsterpartier som ger lägenheten ett fantastiskt ljus samt välbevarade tidstypiska detaljer så som generös takhöjd, stuckatur och vackert trägolv i original genomgående i hela lägenheten.

Lägenheten har en mycket välplanerad planlösning med alla kvadratmeter på rätt plats och ett suveränt läge på Södermalm. Köket är ordentligt med gott om plats för förvaring bakom ljusa köksluckor, även i detta rum finner ni ett stort fönster. Här finns all maskinell utrustning så som kyl/frys, diskho, ugn, spis och fläkt. Det inbjudande vardagsrummet har gott om plats för soffa, säng, matbord samt övrigt möblemang. Badrummet är stambytt och fräscht med vacker mosaik och kakel som pryder väggar och golv. Välkomnande hall med gott om plats för förvaring.

Detta är sammanfattningsvis en väldigt fin och ljus pärla i sekelskiftesstil där du möts av ett lugn i lägenheten och söders puls utanför porten.

Varmt välkommen på visning!

-Sekelskifteslägenhet
-Bevarade sekelskiftesdetaljer så som stuckatur, trägolv, högt i tak, vackra och stora fönster
-Välplanerad
-Nära Nytorget, Götgatan och till tunnelbana 
-Stambytt