BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan - Johanneshov

Grafikvägen 1, 2tr

  • 1 rum och kokvrå
  • 25 kvm
  • Såld
  • 6291
  • 4754
  • 7681
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Fantastisk yteffektiv och välplanerad etta i ett drömläge nära Gullmarsplan med förstklassig kommunikationer som Tunnelbanans alla gröna linjer, tvärbana och bussar. 

På andra våning ligger denna otroligt ljusa och hemtrevliga etta med en välkomnande och lagom stor hall med plats för avhängning i direkt anslutning. Fint svart klinker i hallen som sedan övergår till parkettgolv och samtliga väggar är vitmålade.

Det stora allrummet rymmer precis det man behöver, perfekt liten platsbyggd sängplats med platsbyggda garderober. Här har man tänkt till och placerat sängramen en bit ovanför golvet och på så sätt frigjort yta undertill för ännu mer förvaring. Utöver säng finns plats för både soffa och mindre matbord och dessutom byråer eller tv-möbler. Härligt fönsterparti i öst utan insyn. Köket är yteffektivt och fräscht med bänkskiva i ek och vita kökssluckor. Bra förvaringsmöjligheter, spishäll och kyl med frysfack. Lägg därtill ett helkaklat och stambytt badrum med badkar.

Sammanfattningsvis en otroligt välplanerad och optimal etta i attraktivt läge. Här bor man med låg månadsavgift där bredband är inkluderat. Föreningen är en mycket stabil med mycket god ekonomi men en belåningsgrad på 1655kr/kvm. Dessutom finns är relaxrum och övernattningslägenhet för medlemmar att hyra.

Varmt välkommen på visning!