BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla

Sickla allé 13, 11tr

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 10305
  • 4487
  • 2646
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni chansen att få köpa denna fantastiskt fina och välplanerade 1:a med sovalkov i toppskick! Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City. Här bor man i en fantastiskt lägenhet med fönster i fil, stor balkong i västläge samt en härlig takhöjd om dryga 3 meter.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor samt förvaring i form av inbyggda garderober med elfa-system. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Köket som är helt nyrenoverat från Ballingslöv har mycket snygga materialval med ljusgrå skåpsluckor och bänkskiva i marmor. Köket erbjuder mycket bra förvaring och goda arbetsytor och den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll samt inbyggd micro och ugn. Matplats till större sällskap.

Vardagsrummet har mycket generösa ytor och är lättmöblerat. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med större soffa, tv-möbler och skrivbord. Fantastiskt ljusinsläpp från alla 4 fönster i fil. Från vardagsrummet når man även sovalkoven som ligger avskild med en vägg. Här ryms det 160 säng och förvaring i byrå om så önskas.

Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger belägen i bästa västläge med sol från eftermiddag till kväll. Här har man en enastående utsikt mot Hammarbybacken och Södermalm.

Fräscht och stort badrum i tilltalande färger med wc, handfat med förvaring och dusch.

Detta är en bostad som ni inte får missa. Varmt välkommen på visning!

 

- Lägenhet i toppenskick, bara att flytta in!

- Fräscht och toppmodernt kök i snygga materialval, fullt maskinellt utrustat.

- Mycket ljus lägenhet utan insyn. Hög takhöjd om dryga 3 meter ger bostaden en rymlig känsla.

- Lättmöblerat vardagsrum med avskild sovalkov.

- Bostaden ligger i ett perfekt läge med närhet till allt!