BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Bergsgatan 51, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad trea med underbar underbar utsikt över Kronobergsparken. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat och fullt utrustat kök. Två separata sovrum. Helkaklat badrum med dusch, wc samt handfat med komod. Golvvärme samt tvättmaskin och uppvärmda handdukstorkar.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och matplats. Grönskande omgivning i centralt läge. Dessutom bjuder lägenheten på ordentligt med förvaring i form av platsbyggda garderober.

Brf Morellträdet 9 är en mycket välskött förening med 102 bostadsrättslägenheter samt 14 hyresrätt. Lågt belånad och välplanerad förening. Föreningen förfogar över en välutrustad tvättstuga sam en mycket trevlig uteplats. Vidare finns tillgång till garage dit du tar dig med hiss.

- Välplanerad med genomgående hög standard - inflyttningsklart boende!
- Högst upp i fastigheten med utsikt över grönskande Kronobergsparken
- Nyrenoverat badrum som stambyttes 2015 med golvvärme, takdusch, duschväggar och tvättmaskin
- Föreningen beskattas som en äkta förening, avgiftssänkning 2016 och dolda intäkter i 12 hyresrätter samt råvind
- Rymligt förråd
- Stort garage i fastigheten med direktaccess via hiss, till garageplatserna har du som medlem förtur och reducerad hyra
- Utmärkta kommunikationsmöjligheter i form av T-bana Rådhuset (blå linje) direkt utanför porten

Här bor ni på en attraktiv adress invid Kronobergsparkens hörn, mellan Fridhemsplan med sina utmärkta kommunikationer och restaurangtäta Kungsholmstorg. En oas mitt i storstadsmyllret, vackert och ostört belägen uppe på höjden av Bergsgatan. Här bor man med närhet till både Norr Mälarstrand, goda kommunikationer med t-bana utanför dörren (Rådhuset blå linje), mysiga promenadstråk längs vattnet och city på promenadavstånd vilket tar ca 10 minuter.

Varmt välkomna på visningarna - tillträde är möjligt omgående!