BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Hallebergsvägen 22

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 6373
  • 2039
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad trea med underbara balkonger med sol under hela dagen och kvällen. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett rymligt kök med matplats. Två väl tilltagna sovrum med plats för både större sängar samt förvaring. Helkaklat badrum med dusch, handfat, toalett och badkar.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller matplats. Dessutom finns här en charmig öppen spis. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens ena balkong med svårslagen kvällssol. Den andra balkongen finns i anslutningen till det större sovrummet. Vidare finns köket i anslutning med en stor matplats. Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat. Mycket generös förvaring och väl tilltagna arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Utrustat med allt du behöver så som fullstor diskmaskin, kyl&frys samt spis med ugn och fläkt.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som fiskbensparkett och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor. 

Brf Halleberg 22 är en utav Tranebergs bättre föreningar med 9 lägenheter. Lågt belånad och välplanerad förening som disponerar över en fastighet i mycket gott skick! Föreningen förfogar över tvättstuga samt förråd till alla lägenheter. På tomten finns uteplats med grill och möbler under sommarhalvåret.

- Svårslaget läge med eftermiddags- och kvällssol
- Välskött förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymliga förråd
- Ostört läge
- Öppen spis
- Dubbla balkonger


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.