BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 81, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 60.5 kvm
  • Såld
  • 3972
  • 2497
  • 837
Värdera din bostad

Beskrivning

En känsla av trivsel infinner sig omgående hos besökaren till denna ljusa och insynsskyddade 50-tals tvåa! Stor stabil förening med en låg belåningsgrad på 2 208 kr/kvm samt alla stora renoveringar gjorda!
Här är funkisstilen tongivande med väl tilltagna fönster för maximalt ljusinsläpp, en genomgående planlösning och många vackra detaljer i original. I vardagsrummet står dörren öppen till balkongen och solen faller in på den vackra ekparketten. På balkongen går det att avnjuta ljumma sommarkvällar på bästa sätt tack vare det skyddade läget! Det underbara köket är varsamt renoverat där moderna kökshjälpmedel samsas med charmiga detaljer.  Köket har öppen planlösning mot matplatsen, vilket gör det oerhört lätt trivas! Sovrummet är rogivande med fönster mot innergården och det stambytta badrummet är lagom stort.
Här fattas inget, den genomtänkta funkisstilen imponerar fortfarande. Hit vill vi bjuda hem gäster, äta gott och höja glaset till både kvällens första och sista skål på balkongen!

- Ljus lägenhet med magiskt ljusinsläpp
- Fritt läge.
- Möblerbar balkong
- 50-tals detaljer bevarade.
- Två st förråd finns att tillgå i källarplan, varav en matkällare och ett förråd.
- Mycket stabil och välskött HSB-förening med flera gemensamma utrymmen, såsom övernattningslägenhet, gym och bastu.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.

Välkommen på visning!