BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet / Östermalm

Smedsbacksgatan 7

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 1586
  • 2976
  • 9892
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en totalrenoverad och optimalt planerad tvåa med balkong i västerläge! Attaktivt läge på återvändsgata med 50 meter till T-bana och innerstadsbussar. Välskött Brf med alla de stora renoveringarna gjorda.

Bostaden är stilrent renoverad med kök och vardagsrum i modern öppen planlösning som inrymmer såväl matbord som soffa och TV-möbel. Köket är renoverat med snygga och kvalitativa materialval och badrummet stambytt. Rogivande sovrum med skjutdörr från vardagsrummet. 

Mervärde i form av gemensam takterrass inom föreningen med panoramautsikt över Värtan. Läget på Gärdet är optimalt. Utmärkta kommunikationer samtidigt som man har promenadavstånd till grönområden runt Djurgården och Ladugårdsgärdet samt till stadens puls och nöjen.

En bostad att längta hem till - varmt välkommen på visning!

- Hall med plats för avhängning i stor garderob direkt till höger samt i två stycken klädkammare. Snyggt stengolv samt en fiskbensparkett. Från hallen nås vardagsrum, badrum och kök.
- Rymligt vardagsrum med plats för både vardagsrumsmöblemang och matbord. Vacker fiskbensparkett och stora fönsterpartier som ger rummet ett härligt ljus. Från vardagsrummet nås balkongen och sovrummet.
- Stilrent vitt kök med vitt kakel som stänkskydd ovan snygga bänkskivor i granit. I köket finns en köksö med bra förvaring undertill som är möjlig att använda som matbord. Snyggt stengolv. Köket är utrustat med med en glaskeramikhäll, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys.
- Modernt och stambytt helkaklat badrum i vitt med en mörkgrå klinker på golv. Golvvärme. Duschhörna med takdusch och vikbara glasdörrar. Badrummet är i övrigt utrustat med med wc, handfat med en kommod och överliggande granitbänkskiva, handdukstork, spegel samt en tvättmaskin.
- Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. Heltäckningsmatta med en plastmatta under. Fin utsikt från stort fönster mot grönska.
- Till lägenheten hör ett vindsförråd.