BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Ola Hanssonsgatan 4, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 10507
  • 3500
  • 9612
Värdera din bostad

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS !! Välkomna till en optimal tvåa med fantastisk utsikt mot vattnet. Lägenheten har en härlig balkong med magisk utsikt mot vattnet och över Stockholms takåsar.

Väl inne i lägenheten möts ni av en charmig tvåa med tidstypiska detaljer från byggåret 1933 så såsom en härlig takhöjd, stora fönsterpartier, vackra spegeldörrar och en optimal planlösning som skapar rymd i lägenheten och ger er bra med möbleringsmöjligheter. I vardagsrummet ryms med enkelhet både en stor soffgrupp och matbord för cirka 6 personer. Välplanerat kök som ligger med halvöppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar sociala ytor. I köket ryms mycket förvaring bakom vita luckor med mässing beslag samt bra med arbetsytor. Här finns all maskinellutrustning så som diskmaskin, fläkt, häll, diskho, ugn och kyl/frys. Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns även platsbyggd garderob som slukar en hel del förvaring. Via två dubbeldörrar från sovrummet når ni den härliga balkongen som är belägen högst upp i huset. Här ryms med enkelhet både sittplatser samt planteringar. Badrummet är helkaklat och utrustat med bra förvaring, dusch, wc, handdukstork och handfat. Välkomnande hall med gott om plats för ytterligare förvaring i form av garderober.

Centralt och sjönära läge i mysiga Kristineberg med närhet till underbara badklippor, fina grönområden, restauranger, mataffärer och utmärkta kommunikationer. Kort promenad till populära Hornsberg Strand samt nära till T-bana med kort resväg in till city.

Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut, varmt välkomna på visning!

- Härlig balkong med fantastisk utsikt
- Den perfekta tvåan med luftigt sovrum samt sociala ytor i vardagsrum/kök
- Belägen högst upp i huset
- Gott om förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum
- Välskött brf som äger marken.
- Närhet till vatten och promenadstråk
- Nära till Fredhällsklipporna
- 2 min till t-bana Kristineberg