BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Stenkvistavägen 10, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 4345
  • 3027
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
En magisk terrass, attraktivt gavelläge och ytor för umgänge är vad som kännetecknar det här hemmet. Planlösningen är väl genomtänkt med de två sovrummen i anslutning till badrummet och köket i anslutning till vardagsrummet. Fönsterpartier i två väderstreck i kombination med de ljusa färg- och materialvalen resulterar i ett riktigt trivsamt hem året runt. Badrummet är rymligt och har bl.a tvättpelare och hallen är alldeles lagom stor med garderobsförvaring och plats för bland annat en hallmöbel, byrå och spegel.

Populärt område med t-bana, bussar, butiker, restauranger och närhet till grönområden.

Terrass 
Magisk terrass med sol från tidig dag till sen kväll! Här finns plats för både en loungemöbel och ett matbord. Den snygga planteringsytan ramar in terrassen och en fin detalj är cortenstålet. Här samlar man gärna vännerna för middagar under sommarhalvårets varma dagar eller när det är dags för kalas. Det attraktiva gavelläget gör att terrassen känns privat.

Kök
Från det stora fönsterpartiet i köket har du fri utsikt över terrassen och solnedgångarna. Intill fönstret får ett matbord plats och den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör att ett långbord kan dukas upp när det är dags för fest. Köket är smakfullt med vita släta luckor som gör sig fint mot den maskinella utrustningen i rostfritt utförande. Köket har hel kyl/frys, ugn, induktionshäll, diskmaskin och mikro.

Vardagsrum
Stora fönsterpartier i två väderstreck tillsammans med den öppna planlösningen mot köket resulterar i ett riktigt sällskapsrum. Nuvarande ägare har möblerat riktigt smakfullt med en stor soffa och två fåtöljer, vilket känns inbjudande. Här finns också utrymme för soffbord och en tv-möbel.

Sovrum 1
Bostadens större sovrum är ljust och rofyllt. Längs ena väggen finns bra garderobsförvaring. Rummet har gott om plats för en större säng och nattduksbord.

Sovrum 2
Lite längre in finns det andra sovrummet som även det är ljust och i bra storlek med plats för säng, nattduksbord och bokhylla.

Badrum
Det smakfulla badrummet går i en klassisk färgskala och har bland annat tvättmaskin och torktumlare. Duschen har praktiska vikväggar som sparar plats. Ovan handfatet med kommod så finns ett badrumsskåp med spegelglas och belysning.

KLK
I anslutning till de båda sovrummen finns klädkammaren som rymmer mycket kläder och prylar. 

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och har gott om avhängningsyta i garderoberna. Det finns också plats för en hatthylla.
På golven i alla rum, utom badrum, ligger en enhetlig parkett och samtliga väggar går i en vit nyans.