BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge

Alvägen 18

  • 5 rum och kök
  • 100 kvm
  • Såld
  • 4856
  • 9114
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till detta mycket trevliga och charmiga gavelradhus i sann funkisanda! Välplanerat hus i etage samt mindre källare med förråd och hobbyrum. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt villaområde vid enkelriktad gata med goda kommunikationer samt all välbehövlig service och populärt bageri i närheten. Härlig uteplats med trädäck och mysig, insynsskyddad, inramande och välskött trädgård. Garage samt p-plats finns vid huset.

Radhuset är fullt av vackra originaldetaljer från byggåret 1957 och väldisponerade ytor som bjuder på fyra bra och väl tilltagna sovrum. En planlösning med känsla och rymd om 100 + 20 kvm som gjord för umgänge med genomtänkta och sociala ytor där ni får plats för hela familjen. WC på övre plan och badrum på nedre plan med badkar och tvättmaskin. Stor uteplats på baksidan med gräsmattor och fin växtlighet, äppelträd och bärbuskar. Härliga ytor för barnen att leka på och en praktisk redskapsbod. Plats för en bil på den grusade parkeringsplatsen intill. Källaren har förråd, kallskafferi och hobbyrum.

Den centrala samlingspunkten för familjen är det härliga familjeköket. Ljusa luckor med originalbeslag samt all maskinell utrustning. Luftigt vardagsrum med generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier i fil och värmande öppen spis som går att elda i. Ljusa väggar och vacker fiskbensparkett i original genomgående. Huset kännetecknas även av gott om förvaringsmöjligheter med förrådsutrymmen i källarplanet och flertalet inbyggda garderober samt klädkammare.

Från det generösa och ljusa köket når ni den stora välkomnande uteplatsen på baksidan av huset. Här har ni sol hela dagen i bästa söderläge, perfekt för att bjuda över vännerna på grillkvällar. Grönskande, barnvänlig och lagom stor tomt om 387 kvm, insynsfritt och trevligt inramat av grönska. I trädgården finner ni ett trädäck med gott om plats för möblering, möjlighet att odla och en redskapsbod med förvaring. Garageplats går att överta i samfällighet för 1500 kr/år i intilliggande byggnad och fri parkering på gatan.

Bostaden är belägen på gångavstånd till Huddinge Centrum med ett stort utbud av butiker. Det är också goda kommunikationer till city via pendeltåg på drygt 15 minuter och flertalet busslinjer. Det finns flera förskolor, skolor och gymnasium att välja på i området. Familjär närmiljö med grönska, bad och flertalet lekplatser.

Sammanfattningsvis ett hem som genomsyras av en social rymd och vackra originaldetaljer i charmigt utförande. Ett boende för er som uppskattar ett lugnt och barnvänligt hem! Välkommen på visning!

- Funkisdröm - gavelradhus på familjevänlig adress!
- Vackra originaldetaljer såsom fiskbensparkett, öppen spis och stora fönsterpartier
- Insynsskyddad tomt med stor trädäckad altan och trädgård i söderläge
- Fyra väldisponerade sovrum, helkaklat badrum samt wc
- Stort familjekök med generösa arbetsytor och all maskinell utrustning
- Goda förvaringsutrymmen i förråd samt inbyggda garderober 
- Familjärt närområde med flera lekplatser och grönområden
- Garageplats möjlig att överta i intilliggande byggnad samt egen p-plats på tomten
- Expansivt närområde med Huddinge Centrum på endast ca 15 min promenad 
- Utmärkta kommunikationer med Huddinge pendeltågsstation och bussar