BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kungsholms Strand 171. 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 7446
  • 3833
Värdera din bostad

Beskrivning

Bo med vattnet som närmsta granne!

Varmt välkomna till en optimalt planerad och helt insynsskyddad lägenhet om 32 kvm på Kungsholms Strand 171. Ypperlig förvaring i walk-in closet, kök och vardagsrum delvis i öppen planlösning samt renoverat badrum med tvättmaskin. Byggnadsåret gör sig påmint i form av generös takhöjd, vackert nyslipade trägolv och spröjsat fönster.

Stilrent industrikök med diskmaskin och plats för matbord - eller varför inte en köksö med barstolar. I vardagsrummet har vi gott om utrymme för soffgrupp med tillhörande möblemang, samt möjlighet för ännu ett matbord invid fönstert med utsikt mot Karlbergs Slott. Vid sängdelen finns en smart skiljevägg mot kök vilket separerar rummen på ett naturligt sätt. Badrummet är i ett fräscht utförande med wc, dusch, handfat med kommod samt bekvämligheten med tvättmaskin. Rymlig hall med vackra snickerier där vi enkelt får plats med både ytterkläder och skohylla.

Solid förening med låg belåning, fräsch tvättstuga i entréplan och mysig innergård för sociala tillställningar.  

På denna adress bor vi med naturen utanför husknuten samt närheten till såväl Fridhemsplan och Sankt Eriksplan med dess kommunikationer och service. Den populära promenad- och joggingslingan längs Kungsholms Strand löper utanför porten och den omtalade glassbaren Fryst samt restauranger finns ett par minuters promenad bort. Du kan även söka medlemskap i någon av båtklubbarna för båtplats rakt utanför dörren. 

Varmt välkomna på visning!