BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Forum

Romansvägen 44

  • 3 rum och kök
  • 83.5 kvm
  • Såld
  • 4129
  • 2671
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett av Nacka mest centrala områden, här bor du i ett lugnt och tryggt området med ett exemplariskt läge runt knuten från Nacka Forum, en totalrenoverad galleria med över 100 butiker och flera restauranger. I närheten finns flera stora mataffärer och intill Forum ligger populära och välsorterade Ica Maxi med ett stort utbud av delikatesser, pizzeria, sushi och eget konditori.

Kommunikationerna i området är de absolut bästa, nästintill hela Nackas bussutbud passerar i närheten såväl motorvägsbussar som områdesbussar och de tar dig in till Slussen på cirka 10-15 minuter. En kort bit bort finns också Saltsjöbanan samt båthållplats för pendelbåten vid Nacka Strand. År 2025 beräknas även tunnelbanan i Nacka Forum vara klar. Friluftsområdena Nyckelviken och Nackareservatet ligger mycket nära och erbjuder 4H-gård och friluftsaktiviteter av alla dess slag. En kort bit bort ligger flera sjöar t.ex. Långsjön med härliga badplatser.

Området är mycket lugnt och barnvänligt med stora mysiga gårdar och flera lekplatser. En uppskattad öppen förskola ligger endast en kort bit bort och flera förskolor och skolor finns i närområdet.

NACKA KOMMUN
Där storstad och skärgård möts, det är lätt att ta sig hit, du kan komma med båt, bil, buss, tåg, cykel, eller rent av till fots. Nacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner, här finns det gott om orörd natur, bl.a. finns nio naturreservat som erbjuder trevliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter. Närhet till vatten, både sjöar och hav, medverkar till mängden aktiviteter som bad, fiske och segling. Vintertid brukar det plogas upp skridskobanor på olika isar runt om i Nacka.