BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Polhemsgatan 31, vån 5

  • 3.5 rum och kök
  • 91.6 kvm
  • 7.935.000 kr / Såld

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en toppfin 3,5:a på våning 5 av 6 med himmel och takåsar som närmsta granne! En bostad med varenda kvadratmeter och detalj på rätt ställe och lägg därtill en fantastisk balkong mot väst med högt läge mot gård. Välskött förening med engagerad styrelse och god ekonomi! 

Bostaden är genomgående med fönster i två väderstreck och har ett fantatiskt ljuninsläpp året om. Balkongen är något utöver det vanliga och måste upplevas - belägen mot gård med sol från 13 till sent på kvällen sommartid och med utsikt över himmel, takåsar och staden! Vidare erbjuds generösa ytor, två bra sovrum varav ett master bedroom mot gård med bra förvaring. Huset är byggt under 1920-talet vilket i lägenheten visar sig med bevarad charm såsom bl a takhöjd, fina trägolv, spegeldörrar, vackra djupa fönster och fina snickerier. Lägg därtill en vacker öppen spis som är fungerande!

Optimalt läge på Kungsholmen. Det är centralt men ändå nära till vatten, grönområden och många parker bl a Kronobergsparken, Rålambshovsparken och Vasaparken. Utmärkta kommunikationer med både buss, tunnelbana (ca 300 meter) och Arlanda Express. I området finns ett svårslaget utbud av restauranger, caféer, butiker, gym, utegym, förskolor, skolor. Under hösten öppnar dessutom nytt minicentrum med bl a Ica Kvantum, Systembolaget, SATS och Apotek.

Ett hem att längta hem till - Varmt välkommen på visning!

- Fint kök med härligt ljunsläpp och utgång till bostadens balkong. Vackert nyslipat trägolv. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, gasspis, elugn, kolfilterfläkt, diskmaskin och inbyggd microvågsugn. I köket finns två stycken skafferier.
- Toppfräscht badrum med inkaklat stort badkar, inbyggda högtalare, golvvärme, tvättmaskin, handfat med kommod och stor spegel. Snygg förvaringslösning intill både tvättmaskin samt intill badkar.
- Balkong med en utsikt som är svår att se sig mätt på. Sol från ca 13 till sen kväll sommartid. Högt läge mot gård och med himmel, takåsar och staden att blicka över.
- Stort master bedroom mot gård med nyslipat trägolv. Här finns en stor gardrob/walk-in-closet som slukar mycket kläder.
- Toppfint barnrum/sovrum 2 med fiksbensparkett, snygg tapet och stort fönster. 
- Kontor intill hallen med plats för arbetsplats och förvaring.
- Vardagsrum med fungerande öppen spis, vacker fiskbensparkett och stort fönster. 
- Praktisk och välkomnande entré och hall med plats för förvaring och avhängning. Från hallen nås en inbyggd garderob.
- Till lägenheten hör tre stycken förråd - ett på samma våningsplan utanför dörren och två stycken i källaren.