BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Zinkens väg 69, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 7492
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset med utsikt över föreningens gårdar och vackra Tantolunden finns denna välplanerade bostad med balkong i soligt söderläge. Stark och stabil bostadsrättsförening. Superläge med Tantolunden runt hörnet och samtidigt ett stenkast från Hornstulls puls med restauranger, butiker och kommunikationer så som tunnelbana och bussar.

Lägenheten är i behov av kärlek för att den ska återfå sin forna glans. 

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Här finns gott om plats för förvaringsmöbler. Från hallen nås även en rymlig klädkammare.

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Den stora ytan och fönster i tre väderstreck ger rummet en härlig känsla av ljus och rymd. Väggarna i rummet har en ljus tapet och på golvet ligger ett original parkettgolv. 

Kök
Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köksinredning i vitt med vitt kakel ovanför den vita arbetsbänken. Vidare är köket utrustat med kyl/frys, diskmaskin, elspis samt köksfläkt (inga vitvaror är funktionstestade) Stor matplats med utrymme för 5-6 sittande gäster. 

Badrum
Badrum med helkaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Utrustat wc, tvättställ, spegelskåp.

Badrummet är besiktigat och skada i utrymmet är konstaterad. Förvärvaren ansvarar för att badrummet renoveras av auktoriserad våtrumsbehörigt företag enligt gällande branschregler innan det tas i bruk. Slutbesiktning kommer att utföras av föreningen efter utförd renovering. 

Sovrum 1
Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler eller arbetsplats om så önskas. 

Sovrum 2
Detta sovrum har plats för enkelsäng och övrigt sovrumsmöblemang.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Övrigt
Denna bostad säljs på uppdrag av Bostadsrättsföreningen Zinken. Pengarna för denna försäljning går mao direkt till föreningen och hjälper till att ytterligare stärka deras redan starka ekonomi.