BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede / Gamla Enskede

Sockenvägen 375, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 6098
  • 2464
  • 5358
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till idylliska Gamla Enskede och denna otroligt ljusa och välplanerade 2:a högst upp i huset med stor balkong och utsikt över omgivningarna! Här bor ni i en otroligt välmående och skuldfri förening som vid flera tillfällen senaste åren haft avgiftsfria månader och har tillgång till egna parkeringsplatser för 300 kr/mån. Inflyttningsklart drömboende som passar både singeln och paret med högt ställda krav på komfort och läge!

Lägenheten har renoverats löpande under åren och håller en hög modern standard. Materialvalen är väl valda och går mycket bra ihop med de bevarade originaldetaljerna i form av klassisk stuckatur och takrosetter som markerar den generösa takhöjden på ca 270 cm. Ett modernt upprustat och rymligt kök med hela maskinparken. Här finns gott om utrymme för köksö eller matbord för 4 - 6 personer. Här når ni balkongen via helglasade dörrar som öppnar upp mot ett härligt fritt läge med sol stora delar av förmiddagen samt sen kvällssol under sommarhalvåret. Köket går att dela av med en vägg för att skapa ett till sovrum för den som har behovet (se alternativ planlösning). Vardagsrummet är rymligt och här får ni plats med både matbord och soffgrupp utan problem. 

Vidare får ni ett kaklat och stambytt badrum i ljusa färger med golvvärme, handdukstork och utrymme för tvättmaskin. Här har ni vikbara duschväggar i glas, kommod och praktiskt vädringsfönster. Generöst sovrum som inrymmer gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Det fördelaktiga läget och den genomgående planlösningen med stora fönsterpartier i två väderstreck gör lägenheten extra ljus och härlig vilket bidrar till rymden. Genomgående goda förvaringsutrymmen i hela lägenheten i en rymlig klädkammare samt flera garderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Föreningen har fri tillgång till egen bastu, jacuzzi med relax samt tillgång till en övernattningslägenhet/festlokal som medlemmarna kan hyra för 100 kr per natt. Föreningens innergård är värd ett eget stycke, med fina planteringar, odlingsmöjligheter, sittgrupper och grill, gör detta till en oas att vara på efter en dag på jobbet. Eftersom gården är stor når solens strålar hit större delen av dagen och kvällen.

Gamla Enskedes historia har formats sedan början av 1900-talet. Här finns idag ett kreativt och pulserande liv som är unikt i Stockholm. Den speciella atmosfär som råder, här finns Robin Delselius bageri, välrenommerade Enskede Matbod, Matateljén och mysiga småbutiker, ger värme och färg åt området. Läget här är fantastiskt med endast 250 m promenad till Sockenplans tunnelbanestation. 

Varmt välkommen på visning av denna drömlägenhet!

- Skuldfri förening vanligt förekommande med avgiftsfria månader
- Parkeringsplats finns ledigt (kostar 300:-/månad, eluttag)
- 250 meter till tunnelbanan vilket tar 5 min in till Södermalm
- Nyfixad föreningslokal (kostar 100:-/dygn att hyra).
- Föreningen har tillgång till bastu och jacuzzi, utnyttjas fritt.
- Två uteplatser med infravärme, perfekt för grill, lek och häng.
- Ett stenkast (150 m) från bageriet Gateau
- Populära restauranger så som Matateljén (rekommenderat av White Guide), Gamla Enskede Matbod och Delselius Bageri.
- Ca 10 minuters promenad till Tele2/Slakthusområdet/Globen
- Några hundra meter till en av Stockholms bästa och
mest välsorterade ICA-butiker ”BEA” (Kvantum)