BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Nybodaringen 41

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 6985
  • 15087
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en underbar gavel 2:a med stor skyddad uteplats i bästa solläge med milsvid fri utsikt. Via egen entré når man denna ljusa och välplanerade pärla. Närmre radhuskänsla kommer man inte om man inte vill göra avkall på stans puls och alla dess fördelar med kommunikationer och generösa utbud av service. Här bor man i en k-märkt fastighet med ostört läge med närhet till det kommunikationer, service och härliga promenadstråk.

På en lugn återvändsgata uppe på mysiga Nybodahöjden ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade gavel 2:a. Här finns en stor uteplats som förvandlas till en grönskande oas under sommaren. Perfekt för det stora sällskapet att njuta av härliga sommarkvällar med fri utsikt och sol hela eftermiddagen till solnedgång. 

Bostaden är perfekt disponerad med stora fönsterpartier i gavelläge som skapar en underbar rymd och härligt ljusinsläpp. Generösa sällskapsytor i öppen planlösning som kan enkelt möbleras efter behov. Här finns även ett rymligt sovrum med säng och extra garderober. 

Generellt om lägenheten

Uteplats 
Stor stenbelagd uteplats med grönskande idyll som närmsta granne. Uteplatsen har eftermiddags -och kvällssol med fri utsikt över grönskan och takåsar i bakgrunden. Om det stora sällskapet kommer på besök finns plats för solstolar, loungemöbler och långbord. 

Vardagsrum
Öppen och socialt inbjudande planlösning med gavelläge och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp som varar hela dagen. Gott om plats för såväl soffgrupp som stort matbord med plats för vännerna. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. 

Kök
Stort och ljusgrått kök med praktiska arbetsytor via en massiv ekskiva med mosaik ovanför. Full maskinell utrustning såsom kyl/frys, diskmaskin, spis och ugn. Köket vetter mot den egna uteplatsen och har öppen planlösning mot vardagsrummet som medför stora öppna sociala ytor och matplats för det stora sällskapet.  

Badrum
Modernt helkaklat badrum med vitt klinkergolv. Utrustat med handfat med kommod, wc och dusch. 

Sovrum 1
I anslutning till hallen ligger ett rymligt sovrum med plats för säng och extra garderober. Rummet ligger i ett ostört läge.

Hall
Via egen entré når man en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och perfekta goda förvaringsytor. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!