BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södra Hedvigslund - Älta

Anemonvägen 43

  • 6 rum och kök
  • 143 kvm
  • Såld
  • 15819
  • 150
  • 5241
Värdera din bostad

Beskrivning

Detta hem ligger på en hörntomt vilket bidrar till att läget både blir privat och soligt. Stora skjutdörrar i glas från golv till tak bidrar till den ljusa och luftiga känslan i hemmet. Hela entréplanet har 2,6 meter i tak och i en del av vardagsrummet är det dubbel takhöjd upp till det övre planet. Aldrig har 143 kvm känts så stort förut! En smäcker spiraltrappa och en braskamin på fot blir som smycken i rummet.

Utanför breder altanen och gräsmattan ut sig. Läget är mot söder så här har man sol från morgon fram till sent på kvällen sommartid. Över altanen finns det möjlighet att fälla ut en specialanpassad pergolamarkis från Markilux. En flexibel och smart lösning som gör att man får ett extra ”rum” om sommaren - oavsett väder då den är vattentät.

I detta hem har ägarna valt att göra flera uppgraderingar av vilket gör att hemmet känns påkostat och lyxigt. Vitvarorna är tex rostfria och här njuter man av såväl en integrerad helautomatisk espressomaskin som vinkyl. Även badrummen har påkostade kommoder och fondväggar i mosaik. Färgerna är genomgående grått, vitt och svart. I merparten av rummen finns dimbara LED-spots integrerade i taket. Det finns även integrerade exklusiva takhögtalare från Bower & WiIlkins invid matplats och vardagsrum och likaså utehögtalare vid altanen.

På övre plan är taket sluttande vilket bidrar rymdkänslan. Detta plan inrymmer ett allrum, tre sovrum, en klädkammare och ett rymligt badrum med både dusch och badkar. Om man önskar är det enkelt att få ytterligare ett sovrum och en klädkammare till på detta plan - se gärna alternativa planritningen.

Området som är byggt av Småa är en fantastisk barnvänlig idyll. Här samlas barnfamiljerna vid någon av de flertalet lekplatser som är belägna mellan radhusen och villorna. Flera förskolor och skolor finns på kort avstånd. Samtidigt har man bara en kort pendling in till stan. I Älta väljer många av invånarna dessutom att ta cykeln istället för bussen till city eftersom det är så utmärkta cykelvägar hela vägen.

Detta är dessutom energismarta hus med miljöklassade vitvaror så här bor man med gott samvete. Att husen är nybyggda innebär att man är befriad från fastighetsskatt i hela femton år - en besparing på 8 500 kr per år för närvarande. Villan är ansluten till fiber. Invid uppfarten finns en carport och parkering för ytterligare en bil, samt ett isolerat förråd om 7 kvm.