BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge

Ormingeringen 70, 1 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 4481
  • 1348
Värdera din bostad

Beskrivning

Måste upplevas på plats. 1,5 rok om 37 kvm med ett fantastiskt läge i en av Orminges stabilaste föreningar med generösa föreningsfaciliteter.

Bostaden är väldigt välplanerad där varje kvadratmeter gör nytta! Här bor du en trappa upp i huset med hiss där du har soligt västerläge med Orminges största balkonger. Tack vare bostadens fria utsikt får du in ett fantastiskt dagsljus. Bostaden är smakfullt renoverad, perfekt för att bara flytta in. Stor och möblerbar balkong, en förlängning av vardagsrummet. Allt ingår i avgiften såsom, värme, vatten, kabel-tv, bredband, elnäts avgiften. Elen kommer sedan på hyresavin rabatterad.

Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor samt stor skjutdörrsgarderob, plats för krokar/hatthylla. Hallen är navet i bostaden som tar dig till bostadens alla rum. Vardagsrummet är perfekt planerat för en hörnsoffa, soffbord och en tv-bänk mot väggen som delar av vardagsrummet mot köket. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora balkongen med det fantastiska fria västerläget. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet sommarhalvåret. Yteffektiv sovalkov med plats för en 160 säng, nattduksbord samt en byrå. Generöst och snyggt kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är idag utrustat med en induktionshäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin och en kyl/frys. I köket finns det plats för ett normalstort köksbord för 4 personer. Fräscht och välhållet helkaklat badrum som är utrustat med en handdukstork, wc, tvättställ och badkar. Till bostaden hör även ett externt förråd på ca 3-4 kvm.

- Ljus och yteffektiv 1,5:a med ett ordentligt kök
- En av de bästa balkonglägena med fri utsikt och mot soligt västerläge
- Områdets största balkonger, 30 cm djupare!
- Inga bärande innerväggar, alla går att flytta
- Stabil HSB-förening, ca 3250 kr lån/kvm
- Fantastiska bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm