BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge

Utövägen 25

  • 3 rum och kök
  • 93.5 kvm
  • 2.200.000 kr / Såld

Beskrivning

Renoveringschans i en av Orminges absolut populäraste föreningar i Orminges populäraste familjebostad med möjlighet att göra till en 4 rum och kök. Det många efterfrågar är rymliga sovrum, gott om förvaring, två badrum med dusch och ena med tvättdel samt ett ordentligt kök. Denna bostad kan ge dig allt detta plus ett stort externt förråd precis intill bostaden i trapphuset på samma våning. Föreningen har också låsta portar dygnet runt med portkod och alla kringkostnader är inkluderade på hyresavin förutom den egna hemförsäkringen. Här bor du billigt. Från köket nås också den soldränkta balkongen i härligt söderläge med inglasning som går att öppna upp.

Bostaden är i ett äldre skick där vissa kommer vilja blåsa allt och andra kommer se möjligheter och lösningar för att bara justera vissa delar. Badrummen är som i stora delar av Orminge från stambytet och är fullt funktionsdugliga. I köket finns vissa vitvaror som är defekta. 

Bostaden går att återställa till en 4 rok med tre sovrum med enkla medel, se den alternativa planlösningen. På visningen kan jag också gå igenom mer om hur bostaden kan disponeras optimalt utefter dina krav och behov. Det finns bara 3 bärande pelare i mitten av bostaden på ca 30cm*60cm som man inte får ta bort eller flytta. Annars är alla andra innerväggar flyttbara. 

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften även så el-näthandels avgiften. Den förbrukade elen kommer på hyresavin. Det enda man behöver teckna separat är en hemförsäkring. Föreningen har fräscha trapphus och portlås 24 timmar om dygnet med blip eller kod. Billig parkering och en stor populär föreningslokal kan nyttjas med en stor tv-skärm. I denna förening finns även de externa förråden på samma våningsplan som lägenheten är belägen inne i trapphusen. Förrådet är ca 4 kvm stort som nås från trapphuset på samma våning.

- Bra balkongläge åt ett soligt söderläge
- Renoveringschans, möjlighet att göra denna till din alldeles egna
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär HSB-förening, ca 5000 kr lån/kvm