BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västerhaninge

Villavägen 50

  • 5 rum och kök
  • 122 kvm
  • Såld
  • 2532
  • 3096
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva ett radhus med ett av områdets bästa lägen ett stenkast från skolor, barnomsorg, service och utmärkta kommunikationer. Radhuset är välplanerat och rymmer den stora familjen samt erbjuder ett bra arbetskök, både badrum, gäst-wc och tvättstuga, fyra sovrum samt därutöver bra umgängesytor både ute och inne. Bekvämt garage finns placerat i länga samt därutöver generösa förrådsutrymmen. Den fina trädgårdstomten har solmöjlighet från morgon till kväll och erbjuder trevliga umgänges och lekytor.

 

Radhuset lämpar sig bäst för familjen som önskar prägelsätta sitt egna boende då moderniseringsbehov föreligger. Taket är redan bytt.

På bilfria gångvägar nås de flesta av Västerhaninges grundskolor och på bekvämt avstånd finns Västerhaninge Centrum med ett brett serviceutbud som exempelvis flertal livmedelsbutiker, restauranger, systembolag, gym, banker mm. Utmärkta kommunikationer finns såväl som motorväg som inom 30 minuter tar dig till Stockholm City oavsett om du åker bil eller pendeltåg. Inom gångavstånd nås flertal naturupplevelser och fritidsaktiviteter. I närområdet finns golfanläggningar, ridhus och idrottsplatser och det är en mindre cykeltur bort till Årsta Havsbad för ett sommardopp eller härlig skridskoåkning vintertid.

ENTRÉPLAN

Hall
Välkomnande hall med plats för klädavhängning till höger. Klinker med golvvärme och målade väggar.

Kök
Ljust kök med bra skåpförvaring och bänkytor som uppmuntrar till matlagning. Kyl/frys, ugn, fläkt (rostfri), spishäll, inbyggd mikro och diskmaskin (rostfri). Plats för matbord invid fönster som släpper in bra med ljus. Parkettgolv och väggarna är målade. Ovan bänkskiva vitt kakel som stänkskydd och ovan spishällen svart. Spotlight i tak.

Vardagsrum
Ljust och generöst vardagsrum med plats för större soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når man altanen på husets baksida med eftermiddagssol. Plats för stort matbord och flertalet gäster i vardagsrummet och på altanen. Parkettgolv och målade väggar.

Gäst WC
Wc och handfat. Klinkergolv med golvvärme och vitmålad panel/målade väggar.

Tvättstuga
Praktisk tvättstuga med tvättmaskin. Arbetsbänk med ho. Målade väggar och betonggolv.

ÖVRE PLAN

Sovrum 1
Generöst "master bedroom" med plats för dubbelsäng och övriht önskat möblemang. Furugolv och målade väggar. Härifrån nås balkongen med förmiddagssol.

Sovrum 2
Fint sovrum med plats för säng, skrivbord och garderob samt övrigt önskat möblemang. Härifrån når man också balkongen med förmiddagssol. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 3
Perfekt som barnrum eller gästrum. Här finns en inbyggd garderob. Laminatgolv och målade väggar.

Sovrum 4
Något mindre rum perfekt som barnrum/arbetsrum. Laminatgolv och tapetserade väggar. Inbyggd garderob.

Badrum
Rymligt badrum från 2003 med dusch, duschvägg, handfat med skåpsförvaring undertill, spegel och wc. Kakel på vägg och klinker på golv med värme. Spotlights i tak.

Klädkammare
Praktisk klädkammare med plats för klädförvaring. Linoleumgolv och målade väggar. Här finns vindslucka.

Vind
Vind med plats för allehanda ting.

FÖRRÅD
Separat förrådsbyggnad belägen på framsidan. Här finns plats för förvaring.