BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Odenplan

Upplandsgatan 37, 1.5 tr

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 5895
  • 5908
  • 6200
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna sekelskiftestrea om 88 kvm på Upplandsgatan 37. En och en halv trappa upp i ett vackert hus anno 1881 finner vi här en klassisk sekelskifteslägenhet med välbevarade detaljer så som stora fönster, plankgolv i original, vackra stuckaturer samt takhöjd om ca 3.10 meter. Allt är genomgående i ett fint skick och här finns även gott om förvaringsmöjligheter i flertalet inbyggda garberober. Köket är väl tilltaget och erbjuder en matplats för 8-10 personer. Här finns två stora fönster som ger ljusinsläpp samt bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, diskmaskin samt fullstor kyl och frys.

Vardagsrummet är luftigt tack vare tre stora fönster. Här erbjuds flexibla möbleringslösningar. Från vardagsrummet nås båda sovrummen. Det mindre sovrummet inrymmer utan problem en större säng. Master bedroom är privat beläget längst in i lägenheten och här ryms en stor dubbelsäng utan problem. Här ges även utrymme för förvaringsmöbel samt en inbyggd garderob. Två stora fönster ger ljus. Här är takhöjden ca 2.90 meter. Badrummet är väl tilltaget och här inne finns två tvättställ med handfat samt kommod, wc, dusch, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt generöst med förvaringsmöjligheter. För den som önskar finns möjlighet att dela av badrummet och göra gäst-wc, se alternativ planlösning. (Observera att denna typ av  renovering kräver föreningens godkännande).

Lägenheten är i ett mycket gott skick med målade väggar, lister och stuckaturer. Plankgolv i original ligger på golvet i större delen av lägenheten (vardagsrum och Master Bedroom, målade golv i kök och hall som ej är original). I det här boendet får du även mervärde genom föreningens gemensamma innergård som ligger endast en och en halv trappa ned. Här finns flera sittgrupper, grill samt stora ytor som är lekvänliga för de små. Här bor du bekvämt i en vacker lägenhet på toppadress i Vasastan nära både Observatorielunden och Vasaparken. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Hiss. 

Välkommen!