BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Hagastaden

Nina Einhorns gata 6

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • 3.600.000 kr /accepterat pris
  • 5690
  • 5919
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna väldisponerade 2:a i växande Hagastaden! En optimal planlösning på 40 yteffektiva kvadratmeter. Den öppna ytan mellan det välutrustade köket och det rymliga vardagsrummet utgör optimal plats för umgänge. Från det mysiga sovrummet tar du dig ut på bostadens egna uteplats där man kan spendera härliga grillkvällar under sommarhalvåret. Goda förvaringsmöjligheter i forma av platsbyggda garderober och en fullt utrustad wc med bland annat golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Lägenheten är belägen på en lugn gata med all typ av service runt hörnet. Det finns mysiga cafeér, populära restauranger och exklusiva takbarer på minuters avstånd. Som en kontrast till gatulivet finns i andra änden av kvarteret Norra Stationsparken. Den nya, halvkilometer långa parken erbjuder grönska, promenadstråk, bersåer och vattenspeglar alldeles inpå knuten. Den blir också en grön passage hela vägen till Vasastadsbornas klassiska gröna lunga Hagaparken. Dessutom går det snabbt och lätt att ta sig från Haga Nova till Karlberg, där det finns både slottspark och strandpromenad.

Låter detta som ett hem för dig? Varmt välkommen på visning!

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Lägenhetsnummer 1001. Föreningen Brf Utveckla.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.600.000 kr /accepterat pris. Månadsavgift 2 583 kr (Värme, Vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband ingår). Andel i föreningen är 0.9976 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Byggnadsår
2018

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Utveckla är en äkta förening bestående av 77 lägenheter som upplåts med bostadsrätt.

Utförda renoveringar
Lägenheterna är nybyggda

Kommande renoveringar

Ingen större renovering planerad.

Kommande avgiftsförändringar
Inga planerade avgiftshöjningar.

Tv och bredband
Föreningen har Comhem som leverantör för kabel-TV och bredband.

Gemensamhetsutrymmen
Innegård med utemöbler. Till lägenheten hör ett förråd till.

Parkering
Föreningen har 23 parkeringsplatser i garage i gemensamhetsanläggning samt en bilpoolsplats. Föreningen är även delaktig i en cykelpool.

Mark
Föreningen äger marken.

Äkta förening
Föreningen beskattas som en äkta förening.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
1 163 kr. Betalas av köparen.

Area
Arean är enligt mätbevis och uppmätt enligt Svensk Standars SS 21054:2009.

Pantsättningsavgift
465 kr. 

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i smältpunkten av Stockholms och Vasastans mest spännande kvarter och det som sannolikt kommer att bli ansett som ett av stadens högst eftertraktade områden att bo i. Arkiteketuren i kvarteren kombinerar känslan från sekelskiftetet med amerikansk höghusarkitektur.

Här möter det sekelgamla Vasastan den nya stadsdelen Hagastaden. Norra Stationsgatan ska de kommande åren genomgå en förvandling till ett härligt levande stråk, präglat av kontrasten mellan nytt och gammalt. Det varierade utbudet av matupplevelser, kvalitativ service, handel och aktiviteter ger storstadspuls samtidigt som det förenklar vardagslivet.

Som en kontrast till gatulivet finns i andra änden av kvarteret Norra Stationsparken. Den nya, halvkilometer långa parken erbjuder grönska, promenadstråk, bersåer och vattenspeglar alldeles inpå knuten. Den blir också en grön passage hela vägen till Vasastadsbornas klassiska gröna lunga Hagaparken. Dessutom går det snabbt och lätt att ta sig från Haga Nova till Karlberg, där det finns både slottspark och strandpromenad.

Den nya stadsdelen Hagastaden ska totalt få 6 000 nya bostäder och 50 000 nya arbetsplatser. Bakom ca 10% av de nya bostäderna står Einar Mattsson. Hagastaden får tydlig storstadskaraktär och blir en fortsättning på den täta, levande stenstaden. Bostadshusens bottenvåningar kommer att inrymma butiker, serviceinrättningar, restauranger, kaféer, förskolor med mera.