BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Pipersgatan 18, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 37.5 kvm
  • Såld
  • 4641
  • 5050
  • 2462
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2a med stor balkong i soligt sydvästläge som erbjuder eftermiddagssol långt in på kvällen och som skapar ett extra rum under sommarhalvåret. Med sitt höga läge och hänförande utsikt över Rådhuset och Kungsholmens takåsar är det svårt och hitta något motsvarande. Här bor ni i en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med flera gemensamma takterrasser och en god och solid ekonomi. Här bor man med närhet till vatten, goda kommunikationer med t-bana direkt utanför porten, mysiga promenadstråk och city ett stenkast bort. Lägenheten är inflyttningsklar där tillträde kan ske omgående och passar såväl singeln som paret med högt ställda krav på bekvämlighet!

Högt upp i huset på våning 3 vilket gör lägenheten mycket ljus tack vare de stora fönsterpartierna som släpper in gott om ljus. Väl inne i lägenheten möts ni av en rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring i garderobslösning. Behaglig belysning i form av dimmbara spotlights i taket. Praktiskt mörkt klinkersgolv i hall och kök, ljusa väggar och i övrigt parkettgolv genomgående. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Vidare finner ni vardagsrum och kök i en halvöppen planlösning som inbjuder till socialt umgänge. Stilrent renoverat kök med vita skåpsluckor i fullhöjd och gott om ytor. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, inbyggnadsmicro, fläkt, helintegrerad diskmaskin och kyl/frys.

Vardagsrumsdelen inrymmer även den både plats för soffgrupp och mediamöbel. Härifrån når ni balkongen som ligger i ett sydvästligt läge vilket sommartid ger sol under eftermiddagen / kvällen. Här har ni en generös yta att möblera upp och njuta av sommarens soliga dagar och kvällar! Mysigt ombonat sovrum med plats för dubbelsäng (180 cm) och gott om plats för garderober. Sovrummet har ett stort fönsterparti som släpper in gott om ljus.

Badrummet kommer att genomgå stambyte med start den 7 Januari 2020. Badrummen kommer att stambytas i sin helhet och köksstammarna relinas/rörinfordras, dvs större ingrepp / renovering av köket kommer ej behövas. Stambytet bekostas av föreningen och för lägenhetsinnehavare finns möjlighet att vara med och påverka materialval och göra tillval, se bifogad information nedan. Badrummet är idag helkaklat och utrustat med wc, handfat, dusch och spegelskåp med belysning.

Här finns all bekvämlighet nära, i stora och välkända Brf Kungsklippan, såsom gemensamma takterrasser, flera tvättstugor, gästlägenhet och egen expedition. Omåttligt populära Pipersgatan är en oas mitt i storstadsmyllret, vackert och ostört beläget uppe på höjden. Med bara några minuters promenad ned till Kungsholmstorg med samtliga affärer och övrig service. Här bor man med närhet till både Norr Mälarstrands vatten, goda kommunikationer med t-bana utanför dörren, mysiga promenadstråk och city på promenadavstånd vilket tar ca 5 minuter.

Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet - tillträde omgående möjligt!

- Inflyttningsklar 2a som passar både paret och singeln med högt ställda krav på komfort!
- Balkong i sydväst med sol stora delar av eftermiddagen och fri utsikt över Kungsholmens takåsar
- Otroligt välplanerad och ljus med stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus
- Renoverat kök med samtliga vitvaror, sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i garderober
- Badrum som kommer att genomgå stambyte (bekostas utav föreningen) med möjlighet att göra tillval
-Solid förening med extremt god ekonomi i välskött fastighet och gemensamma takterrasser
-Utmärkta kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till Centralen och t-bana utanför porten
-Attraktiv adress på Kungsholmen med närhet till både vatten och citypuls!