BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda Parkväg 22A

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 4879
  • 2507
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 2a i gavelläge med en fantastiskt uteplats med eftermiddagssol och kvällssol. Här bor du i en väldisponerad bostad med bra sällskapsytor. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den stora hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är stort och öppet och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och erbjuder gott om förvaring och arbetsutrymme samt med matplats för större sällskap. Vitvarorna består av kyl/frys samt spis/ugn.

Från vardagsrummet når man den fantastiska uteplatsen om ca 32 kvm som har generösa ytor för dubbla sektioner av möblemang, grillmöjligheter och odlingsmöjligheter. Helt insynsskyddad från grannar. Uteplatsen ligger belägen i bästa sydväst läge med eftermiddagssol och kvällssol.

Bostaden har ett stort och rymligt sovrum som även har mycket goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Här får man enkelt plats med dubbelsäng och annat möblemang om så önskas.

Stort och helkaklat badrum med wc, badkar, handfat, spegelskåp med förvaring, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.  Välkommen på visning


- Gavelläge med stor uteplats om ca 32 kvm.

- Öppen social planlösning!
- Badrum samt separat gästtoalett!
- Nära till allt, dagis, skolor, restauranger, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår!
- Utmärkta kommunikationer med bussar (nr 402, 53), Saltsjöbanan samt den mycket populära pendelbåten där även SL-kort accepteras ombord!