BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna / Järvastaden

Fridensborgsvägen 165

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 12371
  • 1010
  • 3271
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna exceptionellt planerade lägenhet med nyproduktionens bekvämligheter och generösa ytor. Här erbjuds en öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. En smakfull ekparkett i rummens alla golv och väggarna är genomgående ljusa. Från vardagsrummet nås den soliga och stora balkongen med plats för möblemang och sol från tidig förmiddag fram till kvällen. Helt utan insyn har du grönskan som närmsta granne.

Köket är mycket funktionellt med rymliga arbetsytor, god förvaring samt vitvaror av hög standard och kvalité. Badrummet är fräscht med ett ljust och smakfullt kakel, golvvärme samt utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Master bedroom är rymligt med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Dessutom finns här en walk-in-closet med svårslagen förvaring. Det andra sovrummet ligger avskilt med plats för säng, förvaringsmöbel samt skrivbord. Perfekt som gästrum eller kontor när det behovet finns. Till lägenheten hör även ett förråd och det finns möjlighet till garage i samma fastighet och parkering utanför.
Lägenheten genomsyras av påkostade tillval som sticker ut i fastigheten. Köket har en mycket hög standard, genomgående påkostat golv samt golvvärme i badrummet. Med tanke på nyproduktionen vill man ha detta på plats från början för att slippa kostsamma förändringar.

Både fastigheten och lägenheten håller absoluta toppskick med moderna och genomtänkta materialval. Passar Er som har ställda krav på skick och standard och som söker ett boende där det bara är att flytta in. Här bor man centralt med med pulsen tio minuter bort. Järvastaden är perfekt för den som söker både lugn och puls.

Missa inte denna pärla, varmt välkomna på visning!

-Välplanerad med generösa och öppna ytor
-Generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier
-Påkostade tillval
-Underbar balkong med sol från tidig eftermiddag till kvällen
-Välutrustat kök med vitvaror av hög standard
-Rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare
-Walk-in-closet
-Naturnära lugn men med puls och nöjen 10 minuter bort
-Utmärkta kommunikationer med Ulriksdals pendeltågsstation samt bussar som trafikerar i området


Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med grönskan som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område med närhet till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en välskött förening med ordnad ekonomi och en nybyggd fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.