BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge

Betsövägen 6

  • 2.5 rum och kök
  • 54 kvm
  • 1.900.000 kr / Såld

Beskrivning

Sällan skådad 54 kvm på Betsövägen. Måste upplevas på plats! 

Välkommen till denna rymliga och topprenoverade 2,5:a en trappa upp i huset med fri utsikt. Eftersom bostaden har en öppen planlösning får du en fantastisk rymd och ljusinsläpp från bostadens fönster. Stora sociala ytor att umgås på. Ett måste att se, badrum och kök i absoluta toppklass. Bara att flytta in!

Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor i garderober och hatthylla. Hallen har praktisk klinker samt ny säkerhetsdörr. Toppfräscht och nyrenoverat badrum med klinker på golvet och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch-set med svängbara glasväggar, vägghängd toalettstol och ett snyggt handfat med kommod och spegelskåp ovan med belysning.  Renoverat och perfekt utformat kök med bra arbetsytor, gott om förvaring för porslin och köksredskap samt en trevlig matplats. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, kyl/frys och en diskmaskin. Vardagsrummet generöst där plats finns för det mesta med snygga spotlights i taket. Sovrummet är väl tilltaget med plats för stor dubbelsäng, nattduksbord och klädförvaring. Längs med sovrummet finns en stor och generös klädkammare som kan göras om till sovalkov. 

Alldeles i närheten har ni motionsslingor, fina parker för både den lugna och den aktiva med basketplaner, tennisplaner, fotbollsplaner och beachvolleyboll plan. Bara ett par minuters gång från bostaden finns två fantastiska badsjöar, Glasbrukssjön och "Trollan". Alldeles intill bostaden ligger Orminge Centrum med ett stort utbud av service, caféer, butiker och restauranger! Orminge Centrum är också knytpunkten för Saltsjö-Boo där ni har alla bussförbindelser 1 min från bostaden som tar er till Slussen på ca 15 min där bussarna går dygnet runt. 


- Ljus och luftig 2,5:a med generösa fönsterpartier
- Planlösning med stora möjligheter, sätta upp och ta ned väggar
- Fransk balkong
- TOPPRENOVERAD, bara att flytta in!
- Fantastiska bussförbindelser
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm