BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden - Hägersten

Hägerstensvägen 156, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 51.5 kvm
  • Såld
  • 7545
  • 4171
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smakfulla tvårummare i mysiga Aspudden! Här bor ni högst upp i huset med rymlig balkong i soligt söderläge. Lägenheten är i fint skick och genomsyras av en sammanhängande röd tråd av goda materialval.

- Högt upp i huset med solig balkong
- Optimal planlösning
- Smakfullt och tidstypiskt renoverad
- Ljusinsläpp från dubbla väderstreck
- Lugnt, ostört område 
- Nära T-bana Aspudden eller Örnsberg
- Stor förening med ordnad ekonomi
- Vinterviken, bad, mysiga restauranger och butiker runt knuten

Hall - perfekt att välkomna gäster i
Då du kliver över tröskeln till lägenheten möts du av en yteffektiv hall med rutigt linoleumgolv och vitmålade väggar. Det finns gott om plats för förvaring av ytterkläder där valmöjligheterna är många beroende på om du föredrar en hatthylla eller garderober. För ytterligare förvaring finns en dubbelgarderob samt ett städskåp lite längre in i bostaden. I angränsning till hallen ligger badrummet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Kök - så smakfullt
Fortsätter du rakt fram finner du det smakfullt renoverade köket. Köksinredningen består av grå köksluckor i klassisk 50-tals stil. Som stänkskydd sitter vitt kakel.  Generösa arbetsbänkar inbjuder till matlagningssällskap. Utrustningen består av gasspis, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Matplatsen för ca 4 personer är trevligt placerad vid burspråket.

Vardagsrum - med utgång till balkong
Vardagsrummet är ett luftigt och lättmöblerat rum där planlösningen kan varieras efter behov. Rummet har ett stort fint fönsterparti, genom vilket ljuset skiner in över vitmålade väggar och oljad stavparkett. Här finns även utgången till balkongen som har ett sydligt läge.
 

Sovrum – rogivande mot gården
Sovrummet vetter mot föreningens gård, helt ostört från trafik och annat buller. En tapetserad fondvägg ger en fin kontrast mot de i övrigt vitmålade väggarna. På golvet ligger parkett. 
Det finns en inbyggd dubbelgarderob med tillhörande överskåp för förvaring.

Badrum – nyrenoverat och sobert
I angränsning till hallen ligger det fräscha badrummet som har vitkaklade väggar och svart klinkergolv med tillhörande elburen golvvärme. Det finns dusch, handfat med tillhörande underskåp, badrumsskåp, högskåp, handdukstork och wc. Porslin från Duravit och blandare från Mora.