BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede, Enskededalen

Sophie sagers gata 18

  • 5 rum och kök
  • 192 kvm
  • Såld
  • 4948
  • 14104
Värdera din bostad

Beskrivning

ENTRÉPLAN – STORA SOCIALA YTOR

Välkommen in i öppen och luftig hall där man direkt slås av de vita väggarna och den charmiga levnadsmiljön. I hallen finns avhängningsmöjligheter precis vid ingången i rymlig garderob. Här ligger det klinker på golvet med vettenburen golvvärme.

Intill hallen når ni husets första badrum med dusch, vattenburen golvvärme, kommod, wc, värmepanna, tvättmaskin och torktumlare. Här finns även infällda spottar i taket.

Vi passerar hallen och kommer in i det stora vardagsrummet som stoltserar med sin moderna öppna planlösning och dess breda fönsterpartier, som skapar ett fint ljusinsläpp hela dagen. Här ryms förslagsvis matbord, soffgrupp, mediamöbler, bokhylla, och ytterligare möblemang om så önskas. Väggarna är vitmålade och på golvet vilar genomgående parkett likt resten av lägenheten med vattenburen golvvärme.

Från vardagsrummet når ni husets stora uteplats. Perfekt för planteringar, odlingar och trevliga grillkvällar. Här finner ni bra med förvaring och utgång mot grönska och park.

Bostadens stilrena kök samspelar med vardagsrummets delvis öppna planlösning och utgör bostadens hjärta. Här sitter ljus skåpsinredning som kombineras med maskinutrustning i rostfritt stål. Bänkskiva som passar fint till de annars ljusa ytskikten. Utrustningen består av diskmaskin, hel kyl och frys, fläkt, häll och ugn. Här finner ni vattenburen golvvärme och infällda spottar.

MELLANPLAN – MYSIGT OCH PRIVAT

På det övre planet finns tre mycket bra och möbleringsvänliga sovrum. Mycket gott med förvaring samt i hallen. 

Badrum med fönster, dubbla handfat med stor spegel och kommod. Dusch, badkar och haddukstork. Infällda spottar i taket och komfortvärme på golvet.

HÖGST UPP- ÖPPEN PLANLÖSNING- 5.5 METER TILL NOCK

Öppen och social yta med två franska balkonger och fin utsikt mot skog och park. 

Gott om ljusinsläpp genom bland annat takfönster. 

Parkeringsplats utanför huset.

Knappt 200 meter bort

Ca 200 meter till Kärrtops tunnelbanestation. Där ni även finner bio, apotek, matvaruaffär, idrottsplats, två grundskolor, gymnasium, förskolor, restauranger och bagerier.

Detta tre våningshus vill ni inte missa! 

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 3 270 000 kr
Mark, värde: 3 530 000 kr
Summavärde: 6 800 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 2011
Värdeår: 2011

Kv Mursmäckan har dessutom belönats med två priser; Årets Stockholmsbyggnad 2012 och Handelskammarens Stadsmiljöpris 2012.


Många fina ord har sagts om området, här är ett urval;
Eleganta stadsradhus som är genomarbetade i sina detaljer och har färger utöver det vanliga – nästan som en skål med karameller. Lockar till efterföljd! Juryns motivering, Årets Stockholmsbyggnad


”Ett litet fint bostadsområde med ett starkt drag av Amsterdams bebyggelse. Bästa bidraget enligt mig på hur man bygger ut Stockholm, vackert, nyskapande och respektfullt.” säger Petter Askergren, mer känd som rapparen Petter.


"Lila bredvid beige bredvid blått bredvid rött, det här radhuskvarteret är nästan som en skål med karameller."säger Regina Kevius, stadsbyggnadsborgarråd i Stockholm