BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Virkesvägen 13

  • 1 rum och kök
  • 22 kvm
  • Såld
  • 4775
  • 4101
Värdera din bostad

Beskrivning

Yteffektiv enrummare i helt nyproducerade grönområdet The Village i Hammarby Sjöstad. Väldigt optimal med alla bekvämligheter man kan tänka sig behöva att trivas med i lägenheten. Ordentligt kök från Vedum med bänkskiva i betongfärg och påkostad ventilationsfläkt från Fjäråskupan med extra sug (tillval) samt induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikro och kombinerad kyl/frys i stilrent vitt från Siemens. 

Rummet är ljust med härliga stora fönsterpartier med plats för säng och skrivbord eller matbord. Det är cirka 2,60m högt till tak. Utgång via helglasad balkongdörr till stor och rymlig uteplats, som vetter in mot gården, vilket blir ett extra rum på sommarhalvåret.

Lägg därtill ett stilrent, helkaklat badrum med rymlig kombinerad tvättmaskin och torktumlare, komfortgolvvärme och handdukstork samt dimbara spotlights i taket. Kommod med vita lådor under handfat, spegel med belysning och en duschhörna med glasdörrar. Över tvättmaskinen finns en bänkskiva med skåp.

Rymlig hall med plats för avhängning i garderob. I hallen finns även ett städskåp. På golvet närmast ytterdörren ligger grå klinker. Massiv innerdörr (tillval) mellan hall och WC/D/Tvätt.

Väggar och tak är vitmålade. På golvet ligger mattlackad ekparkett från Kährs.

En väldigt smakfull och stilren etta i attraktivt läge med flertalet trevliga restauranger, caféer, gym och matbutiker i området. Tillgång till föreningens takterrasser med fantastisk utsikt över takåsar och sydöstra Stockholms skyline. The Village projektet är ett helt nytt grönområde som byggs i hjärtat av Hammarby Sjöstad med takterrasser, taklounge/lokal med kök och där det finns möjlighet till egen odlingslott.

En perfekt förstagångslägenhet eller övernattningslägenhet! Välkommen på visning.