BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Lugnets allé 67, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 6670
  • 5522
  • 2674
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

På våning två med hiss finner ni denna välplanerade och hemtrevliga 1,5a i natursköna Hammarby Sjöstad. I alkoven idag ryms en dubbelsäng men med enkla medel går det även att göra om till en tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Här bjuds på ett mycket härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i väst med utsikt över innergård. Vardagsrummet känns otroligt luftigt och stort med plats för både soffgrupp, skrivbord samt byrå eller annat möblemang. Förutom sovalkoven med plats för dubbelsäng finner ni även utgång till mysiga balkongen som vetter i väst med kvällssol och utsikt mot föreningens lummiga innergård.

Köket är delvis öppet mot vardagsrum med vita skåpsluckor samt ekbänkskiva med rostfri diskbänk. Utrustat med spishäll, ugn och kombinerad kyl och frys med ventilationsfläkt. Plats för matbord samt vitrinskåp eller sideboard.

Förvaringsmöjligheterna är god med stor klädkammare i anslutning till hall och dessutom avhängning för ytterkläder och skor. Badrummet är helkaklat och här finns bekvämligheter som badkar och tvättpelare. Dessutom snygg nisch i marmor med spegelskåp och vägghängd-WC.

 En perfekt lägenhet för den kräsne singeln eller paret. Som sagt vill man kan man lätt göra om den till en tvåa med ett ordentligt sovrum. Läget är kanon med tvärbanan alldeles runt hörnet.